Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Вікторія

Бухгалтер (ФОП)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Manager of Financial Operations

з 09.2018 по 12.2023 (5 років 3 місяці)
Wirex, Київ (IT)

- Автоматизація процесів: впровадження автоматизованої системи формування первинних документів, що призвели до зменшення часу на їх підготовку на 45%. Інтеграція з онлайн сервісами електронного документообігу та банківськими системами спростила процес обліку фінансових операцій.
- Бюджетування та Фінансове Планування: Ефективна підготовка бюджету на місяць (рік) з використанням аналізу фінансових даних, що дозволило точно прогнозувати фінансові потреби та визначати стратегічні напрямки розвитку.
- Підтримка ФОП : Повний цикл ведення діяльності, успішне ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
Ведення внутрішні фінансових процесів та політик: Розробка, впровадження та підтримка внутрішніх фінансових політик та процесів для Фізичної особи - підприємця, що сприяють внутрішньому урегулюванню та чіткому розумінню діяльності ФОП.

Бухгалтер

з 06.2015 по 08.2018 (3 роки 2 місяці)
Svitla Systems, Киев (IT)

- Діяльність ФОП: ведення діяльності ФОП, орієнтованої на IT- сферу.Управління усіма етапами бізнес-процесу від відкриття до закриття ФОП.
- Взаємодія з ФОП: Спілкування з приватними підприємцями, щодо вирішення їх потреб та надання якісних консультацій і порад щодо різних аспектів їх діяльності.
- Бухгалтерський та податковий облік ФОП: ведення документообігу відповідно до чинного законодавства. Адміністрування електронних ключів. Своєчасна здача звітності та сплата необхідних податків.

Бухгалтер

з 06.2013 по 02.2015 (1 рік 8 місяців)
Depositphotos, Київ (IT)

- Повний цикл ведення діяльності ФОП: Проведення всіх етапів діяльності ФОП для співпраці з компанією на законодавчому рівні.
- Облік винагороди : нарахування та підготовка всіх супутніх документів для виплати винагороди, в залежності від умов договору, діючого законодавства та внутрішньої політики компанії.
- Фінансова Звітність та Податки: Формування платіжних доручень для Єдиного податку та Єдиного Соціального внеску. Точний контроль за своєчасною оплатою податків. Взаємодія з податковими та іншими державними органами. Здача квартальних та річних звітів за допомогою програми"M.E.DOC IS".

Освіта

Київський національний торгівельно - економічний університет

Факультет економіки, менеджменту та права, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

MS Office M.E.Doc 1С:Предприятие Windows Email Jira Клієнт-Банк MS Power BI Знання електронного кабінету платника податків Користувач 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

Михайлюк Анна

Михайлюк Анна

Director of Financial Operations, Wirex Limited Ltd.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Відповідальна, комунікабельна, ініціативна, організована, вміння працювати з великим обʼємом інформації, командний гравець.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: