Резюме від 19 липня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6204121

Директор з будівництва, 250 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Досвідчений спеціаліст з досвідом роботи в будівництві понад 19 років.
Можу очолити як будівельний проект, так і компанію, що займається будівництвом кількох обєктів одночасно. Маю досвід роботи в державних структурах на рівні міністерств. Віддаю перевагу обєктам підвищеної складності та відповідальності з точки зору управління проектами і з технологічної точки зору. Керував інвестиційно-будівельними проектами в яких приймало понад 1000людей. Крім управління проектами та організацією будівельного процесу, володію навиками фінансового та бухгалтерського обліку. Неодноразово захищав проекти перед іноземними інвесторами та перед представниками міністерств, що залучені в будівництво за бюджетні кошти, а саме Мінінфраструктури, Мінрегіонбуд, Мінекономіки та Мінфіну. Володію всіма вміннями та навиками, що необхідні для реалізації проекту починаючи від відведення земельної ділянки до введення обєкту в експлуатацію та передачу збудованого обєкту операційній компанії. Один з найбільш технологічно та процесно складних обєктів була взлітно-посадкова смуга ДП Міжнародний аеропорт Львів, де суто лінійні процеси заливки бетону поєднувалися із складним інженерним забезпеченням смуги, таким наприклад, як світосигнальне та радіотехнічне обладнання смуги.
Вважаю, що інвестиційно-будівельний проект – це процес заради досягнення мети згідно поставленого технічного завдання в межах «золотого трикутника» - вартість-час-якість.
ПЕРСОНАЛЬНІ ЯКОСТІ
Цілеспрямований, наполегливий, комунікабельний, пунктуальний, вмію працювати з командою, вимогливий до себе та оточуючих, вмію працювати в тривалих стресових ситуаціях
НАГОРОДИ
Заслужений будівельник України (указ Президента №246/2012 від 5 липня 2012 року)
ЗНАННЯ МОВ
Англійська, польська, російська – вільно. Німецька – базовий рівень. Українська – рідна.
ДОСВІД РОБОТИ
Будівельна корпорація «РІЕЛ»
Грудень 2018 – теперішній час
Директор з будівництва київського офісу БК «РІЕЛ»
• Управління будівельними проектами в м.Київ (ЖК «Львівський квартал», ЖК «Львівська Площа», ЖК «OKLAND», ЖК «GREAT» та ЖК «Берег Дніпра»). На етапі проектування є ще 2 обєкти по стадії П і 3 обєкти на етапі Містобудівних умов та обмежень
• Розробка структури проектного офісу та налагодження процесів з позиції проектного менеджменту (Project Management. Book of knowledges)
• Отримання технічних умов, розробка проекту по технічних умовах, погодження проекту та здача обєктів КП «Київводоканал», КП «Київтеплоенерго», КП «Київавтодор», ПАТ «Київгаз», ДТЕК Київські електромережі
• Погодження кошторисів в КП «Київекспертиза» для зарахування робіт по сплаті пайового внеску (по КП Київводоканал, КП Київтеплоенерго та КП Київавтодор)
• Співпраця з ДАБІ по отриманню дозволів, сертифікатів на закінчені будівництвом обєкти та робота під час планових чи позапланових перевірок
• Контроль за створенням бюджетів, грошових потоків, графіків виконання проектних робіт, будівельно-монтажних робіт
• Підготовка тендерної документації та проведення тендерів
• В підпорядкуванні керівники проектів, керівники будівництва, технічний відділ, кошторисний відділ, відділ постачання (всього 30 працівників). На обєктах працює близько 700 працівників підрядних організацій
ТзОВ «Інновація Девелопмент»
Грудень 2017 – Грудень 2018
Директор
• Управління проблемними обєктами
• Розробка плану по закриттю проблемних питань з контролюючими органами
• Розробка і погодження дозвільної документації (проходження експертизи, отримання дозволів, отримання технічних умов, здача в експлуатацію уже збудованих обєктів)

ТК «Шувар»
Серпень 2013 – Грудень 2017
Член Ради директорів управляючої компанії групи Шувар
• Співпраця з ЄБРР в частині енергозберігаючих технологій (регіональна нагорода AEE's Eastern & Central Europe Region Corporate Energy Management Award for 2017 https://www.aeecenter.org/about-aee/awards-program )
• директор з будівництва торгового комплексу Шувар (7200м2) https://tk.shuvar.com/
• Консультаційні послуги по будівництву оптового ринку с/г продукції в м.Санкт-Петербург в співпраці з спеціалістами оптового ринку Rungis (Париж, Франція)
ДП «Західінфрапроект» (Дирекція з будівництва об’єктів ЄВРО-2012)
Травень 2010 –травень 2013
Директор з розвитку аеропорту (19.04.2011- 15.05.2013)
в.о. генерального директора (01.01.2013 – 15.05.2013)
Головний інженер з розвитку аеропорту (01.01.2011-18.04.2011)
Керівник проектів (06.05.2010-31.12.2010)
Розвиток об’єктів львівського аеропорту в межах підготовки м. Львова до ЄВРО-2012:
• Новий термінал ДП МА Львів
• Реконструкція смуги ДП МА Львів
• Будівництво зовнішніх інженерних мереж для ДП МА Львів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: