Резюме від 27 травня 2020

Анна

Медичний представник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

в.о. Завідувача апетки

з 12.2016 по нині (7 років 5 місяців)
НДКБМ ФК "Ангеліка", Львів (роздрібна реалізація ЛЗ та ВМП)

- Організація роботи колективу по здійсненню своєчасного і якісного забезпечення населення лікарськими засобами, взаємодія з іншими установами охорони здоров'я;
-забезпечення наявністі мінімального асортименту лікарських засобів, необхідних для надання медичної допомоги, встановленого органом виконавчої влади в сфері охорони здоров'я;
-проведення аналізу діяльності аптеки і на основі показників її роботи вживання заходів по поліпшенню забезпечення населення лікарськими засобами.

Освіта

ЛНМУ ім. Данила Галицького

Фармацевтичний факульте, спеціальність "клінічна фармація", Львів
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)

Під час навчання активно приймала участь у різноманітних наукових конференціях та займала призові місця. У період 2011-2016рр була членом Студентського Наукового Товариства ЛНМУ ім. Данила Галицького. З 2013р по 2016р була головою наукового гуртка кафедри "Клінічної фармації".
У 2014р пройшла навчання по програмі транскордонного співробітницва Польща - Білорусія - Україна "Здоров’я є пріоритетом. Партнерство медичних університетів Польщі та України на користь підвищення якості медичної допомоги польсько-українського прикордоння" у м. Люблін, Польща.

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Досвідчений користувач програмного забезпечення MS Office, Adobe Photoshop, 1С. Робота з оперативними системами Windows, Windows XP, iOS, Vista. Вільне користування інтернет браузерами Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Користувач програм AutoCAD, AdobeinDesign. Користувач програм AutoCAD, AdobeinDesign, Компас 3D, MS Visio.
Наявність водійського посвідчення категорії В. Досвід керування 6 років.
Наявність закордонного паспорту.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, вміння працювати в колективі та з людьми, презентабельна зовнішність. Прагну здобуття додаткових знань пов’язаних з професійною діяльністю.
Ціль: Хочу проявити свої здібності, знання і навики, активно працювати в колективі професіоналів, з метою підвищення потенціалу підрозділу і компанії вцілому, де я зможу реалізуватися, одержуючи моральне та матеріальне задоволення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Медичний представник
Хмельницький

Медичний представник
Хмельницький, Дистанційно

Провізор, медичний представник
Хмельницький

Медичний представник
38000 грн, Хмельницький

Медичний представник
20000 грн, Хмельницький

Фарм. представник
Хмельницький

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: