Катерина
Адміністратор ресторану, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6207648
Досвід роботи
Адміністратор ресторану
з 02.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Osama Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер кафе
з 01.2021 по 03.2023
(2 роки 2 місяці)
Суши Мастер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки менеджера ресторану входять :
Приймання замовлень згідно касової дисципліни ;
Контроль якості та збирання замовлень;
Контроль вчасно замовленої продукції до ресторану та приймання товарів;
Контроль вчасно доставлених замовлень до гостей ;
Внесення накладних;
Контроль чистоти ресторану та заповнення відповідних журналів ;
Проведення щомісячної інвентаризації ;
Навчання нових співробітників аналогічної посади ;
Зведення касової зміни;
Відкриття та закриття ресторану ;
Работа за програмою Jetti або Айко;
Вирішення конфліктних ситуацій ;.
В данній компанії я дійшла до старшого менеджера ресторану, паралельно навчаючись на посаду "керуючої декількох ресторанів".
Кухар ( сушист )
з 08.2020 по 11.2020
(3 місяці)
Альянс Групп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки кухаря входять:
- приготування страв по технологічним картам та за основним меню;
- дотримання санітарних норм;
- ведення документації щодо використаних продуктів та норм санітарії;
- контроль термінів зберігання продукції в холодильних камерах;
- контроль наявності продукції;
- вчасне приготування страв;
- контроль чистоти робочого місця та правильного зберігання продукції.
Статист
з 12.2019 по 05.2020
(5 місяців)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки статиста входило:
- робота в програмі 1С ( списання та замовлення продукції, проведення накладних);
- прийняття, переведення та звільнення працівників;
- наприкінці місяця проведення інвентаризації в програмі 1С;
- контроль мед. книг, фактично відпрацьованих годин працівників, форми працівників;
- робота з відгуками.
Касир
з 10.2018 по 12.2019
(1 рік 2 місяці)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки касира входило:
- знання касової дисципліни;
- навчання нових працівників;
- допомога у виборі став;
- допомога в час пік на інших позиціях ( приготування страв);
- врегулювання конфліктних ситуацій ( якщо адміністратора немає на місці);
- контроль термінів придатності продукції;
- якщо вечірня зміна, закриття ( замивання ресторану);
- знання меню;
- якщо відкриття ресторану, накриття вітрини та підготовка до часу пік.
Офіціант
з 06.2017 по 08.2017
(2 місяці)
Mister Ket, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Неофіційне превлаштування.
В обов'язки офіціанта входило:
- обслуговування та підбір страв для гостей;
- врегулювання конфліктних ситуацій (якщо виникають);
- своєчасний виніс страв гостям;
- знання меню;
- розрахунок гостей;
- зустріч гостей.
Освіта
Національний університет біоресурсів та природокористування України
Харчові технології та управління якістю продукції АПК (ТПМ), Киев
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік 3 місяці)
Національний Університет Біоресурсів та Природокористування України
Харчові технології та управління якістю АПК, Київ
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (4 роки)
Знання і навички
Додаткова інформація
Бажання працювати в компанії в якій можна развиватись як в особистому плані так і в професійному.
Схожі кандидати
Адміністратор кафе, бариста
Київ
Шеф-бариста, адміністратор, тренер-технолог кавового бару
30000 грн, Київ
Директор кафе, менеджер ресторану, помічник керівника
40000 грн, Київ
Адміністратор ресторану
25000 грн, Київ