Резюме від 8 травня 2024 PRO

Катерина

Адміністратор ресторану, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Osama Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер кафе

з 01.2021 по 03.2023 (2 роки 2 місяці)
Суши Мастер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки менеджера ресторану входять :
Приймання замовлень згідно касової дисципліни ;
Контроль якості та збирання замовлень;
Контроль вчасно замовленої продукції до ресторану та приймання товарів;
Контроль вчасно доставлених замовлень до гостей ;
Внесення накладних;
Контроль чистоти ресторану та заповнення відповідних журналів ;
Проведення щомісячної інвентаризації ;
Навчання нових співробітників аналогічної посади ;
Зведення касової зміни;
Відкриття та закриття ресторану ;
Работа за програмою Jetti або Айко;
Вирішення конфліктних ситуацій ;.
В данній компанії я дійшла до старшого менеджера ресторану, паралельно навчаючись на посаду "керуючої декількох ресторанів".

Кухар ( сушист )

з 08.2020 по 11.2020 (3 місяці)
Альянс Групп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки кухаря входять:
- приготування страв по технологічним картам та за основним меню;
- дотримання санітарних норм;
- ведення документації щодо використаних продуктів та норм санітарії;
- контроль термінів зберігання продукції в холодильних камерах;
- контроль наявності продукції;
- вчасне приготування страв;
- контроль чистоти робочого місця та правильного зберігання продукції.

Статист

з 12.2019 по 05.2020 (5 місяців)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки статиста входило:
- робота в програмі 1С ( списання та замовлення продукції, проведення накладних);
- прийняття, переведення та звільнення працівників;
- наприкінці місяця проведення інвентаризації в програмі 1С;
- контроль мед. книг, фактично відпрацьованих годин працівників, форми працівників;
- робота з відгуками.

Касир

з 10.2018 по 12.2019 (1 рік 2 місяці)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки касира входило:
- знання касової дисципліни;
- навчання нових працівників;
- допомога у виборі став;
- допомога в час пік на інших позиціях ( приготування страв);
- врегулювання конфліктних ситуацій ( якщо адміністратора немає на місці);
- контроль термінів придатності продукції;
- якщо вечірня зміна, закриття ( замивання ресторану);
- знання меню;
- якщо відкриття ресторану, накриття вітрини та підготовка до часу пік.

Офіціант

з 06.2017 по 08.2017 (2 місяці)
Mister Ket, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Неофіційне превлаштування.
В обов'язки офіціанта входило:
- обслуговування та підбір страв для гостей;
- врегулювання конфліктних ситуацій (якщо виникають);
- своєчасний виніс страв гостям;
- знання меню;
- розрахунок гостей;
- зустріч гостей.

Освіта

Національний університет біоресурсів та природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК (ТПМ), Киев
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік 3 місяці)

Національний Університет Біоресурсів та Природокористування України

Харчові технології та управління якістю АПК, Київ
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Додаткова інформація

Бажання працювати в компанії в якій можна развиватись як в особистому плані так і в професійному.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: