Резюме від 1 грудня 2023 PRO

Ігор

Керівник проєкту, продукт-менеджер, 70 700 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-Гідротехнік

з 03.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
ВАТ "Інтерпроект GMBH", Італія (IT)

Робота над проектами Cloud City. У різних регіонах України. До повного виконання контрактів.

Менеджер Проекту (впроваджений) - Інженер Відділу з Управління Активами

з 04.2021 по 05.2022 (1 рік 1 місяць)
ВАТ "Інтерпроект GMBH" - КП "Мариупольводоканал", Мариуполь (IT)

Впровадження та адаптація нового проекту в рамках підприємства. Починаючи з ознайомлення співробітників. Розвертання та налаштування програмного комплексу зі спеціалістами ІТ-відділу, як з нашого боку так і з боку підприємтсва, комунікація цих департаментів між собою, перевірка роботоздатності комплексу на обладненні кліента. Перевірка системи на цілосність структури від хакерских атак та витоку особитої інформації. Пуск комплексу та повний кастом під кожний відділ та людину. Навчання персоналу згідно їх професійній взіємодії з робочим процесом на підприємстві. Тест на кожному єтапі впровадження. Після повного виходу на автономність системи та її операторів. Підтримка робочого процессу на комфортному рівні.

Бригадира на дільницях основного виробництва.

з 01.2020 по 04.2021 (1 рік 3 місяці)
ВАТ "Інтерпроект GMBH", Мариуполь (IT)

Офіційний представник ВАТ "Інтерпроект GMBH" у м.Маруіполь Повний контроль над проетом у м.Маріуполь. Організація роботи персоналу, облік та обробка даних; Формування звітності за статусом їх виконання; Узгодження та затвердження планів виконання проектів; Визначення переліку завдань, термінів їх виконання та відповідальних осіб. Постачання підлеглих колег, усім необхідним для успішного просування проекту, в обумовлених термінах. Контроль та облік у нарахуванні показників людина-часів.

Проект націлений на модернізацію систем водопостачання та водовідведення за підтримки міжнародної організації UNICEF.
Повністю відповідальний за проект у м. Маріуполь

Заступник Бригадира на дільницях основного виробництва.

з 11.2019 по 01.2020 (2 місяці)
ВАТ "Інтерпроект GMBH", Маріуполь (IT)

Контроль за виконанням поставлених завдань. Облік та обробка даних; Формування звітності щодо статусу їх виконання; Погодження та затвердження планів виконання проектів; Визначення переліку завдань, термінів їх виконання та відповідальних осіб.

Обхідник водопровідно-каналізаційних мереж.

з 06.2019 по 11.2019 (5 місяців)
ВАТ "Інтерпроект GMBH", Маріуполь (IT)

Початкова ланка проекту. Створенна для повного наповнення інформаціей програмного комплексу. Обхід обьектів водопостачання та водовідведення. Повний опис вмісту цих обьектів, та фотофіксація останіх. Най точне (за допомогою системи GPS) та схематичне нанесення мереж на картографічну основу. Передеча інформації за допомогою веб інструменту Google Диск до централізованного центру сбору інформації.
Допомога у тестуванні мобільного додатку програмного комплекса.

Проект націлений на модернізацію систем водопостачання та водовідведення за підтримки міжнародної організації UNICEF.
Повністю відповідальний за проект у м. Маріуполь

Під час перевірки просування проекту, у листопаді 2019 року, був відміченний як най продуктивніший, та дуже компетентний співробітник команди у м.Маріуполь. Який швидко навчаеться, та допомагає навчатись іншим. Який орінтуеться на загальний результат.

Інтендант

з 12.2018 по 05.2019 (5 місяців)
Palumba Sila Italy, Calabria (Туризм)

Професійний контролер ВТК

з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)
Schlosser Heiztechnik Gruppe Polska sp. z o.o. sp.k., Poznań (Машинобудування)

Завідувач Секції (Старший Продавець)

з 08.2017 по 07.2018 (11 місяців)
ООО фірма "Каскад", Маріуполь (Роздрібна торгівля)

Продаж освітлювальної декоративної техніки, також не декоративних освітлювальних приладів та світлотехніки в цілому.

Продавець-консультант непродовольчих товарів

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
ООО "фірма Каскад", Маріуполь (Роздрібна торгівля)

Продаж освітлювальної декоративної техніки, також не декоративних освітлювальних приладів та світлотехніки в цілому.

Продавець-консультант непродовольчих товарів

з 05.2016 по 02.2017 (9 місяців)
PROСвет, Мариуполь (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продаж освітлювальної декоративної техніки, також не декоративних освітлювальних приладів та світлотехніки в цілому.

Экспедитор

з 07.2012 по 11.2014 (2 роки 4 місяці)
Содружество, ТД, ООО, Мариуполь (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Супровід вантажу, до точки призначення. Розрахунок коштів за вантаж. Прийом та здача вантажу. Перевірка вантажу по номенклатурі. Знання маршруту та торгових точок. Доставка вантажів у цілості та безпеці. У травні 2014 року отримав посаду, заступник начальника експедиційного відділу – логіст(Робота у програмі логістики віртуальне завантаження машин та розподілу груп товару з урахуванням тоннажу авто, тех. характеристиками та навичками водія
-складання економічно-вигідних маршрутів проходження машин а також навантаження авто товаром з цією ж метою
-розподіл експедиторів по машинах з урахуванням їх професійних навичок, знання товару, і маршруту, а також відповідності фізичних навичок
-вирішення суперечок у співвідношенні експедитор-клієнт, експедитор-торгівельний агент.
-контроль за оплатою коштів за товар експедитором
-складання щоденних звітів щодо роботи експедиційного відділу
-профілактичні роботи та бесіди зі співробітниками
-первинна робота з новоприбулими предендентами на робочу вакансію) Пропрацювавши до листопада на цій посаді, через погіршення обстановки бойових дій, на дочірній фірмі у місті Горлівка, та катастрофічний брак персоналу. А також на особисте прохання директора, був вимушений поверненутися на посаду експедитора. Та направлений на участь у доставці гуманітарних вантажів в місто Донецьк та Горлівка, до окупації.

AB-sailor

з 09.2010 по 02.2011 (5 місяців)
Alessia Navigation Limited, Херсон (Транспорт, логістика)

Назва та тип судна: m/v Alessandra-1, container ship
Офіційний номер судна№ 8321644
Валова місткість судна 14160
Потужність ГЕУ(кВт) 8000

Cadet

з 08.2010 по 09.2010 (1 місяць)
Alessia Navigation Limited, Херсон (Транспорт, логістика)

Після закінчення навчання у ММЛ. Був прийнят на посаду кадета, у крюінгову фірму "Alessia Navigation Ltd". на судно: "Alessia". За місяць показав себе дуже важливим та відповідальним працівником. За рекомендаціей капітану, та разом з ним, був переведений на інше судно з назвою: "Alessandra-1"
Назва та тип судна: m/v Alessia, container ship
Офіційний номер судна№ 8321644
Валова місткість судна 17320
Потужність ГЕУ(кВт) 9000

Освіта

АМІ ОНМА

Судноводіння на морських шляхах, Маріуполь
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Серед основних завдань академії в нових економічних умовах було висунуто завдання підвищення міжнародного авторитету академії, розширення міжнародних зв’язків з метою організації практики курсантів і працевлаштування випускників в провідних судноплавних компаніях світу. За роки незалежності України ОДМА стала провідним науково-методичним центром морської освіти, що визначає філософію, стратегію і шляхи удосконалення підготовки моряків в Україні. 21 вересня 2002 року колектив академії зустрів Президента України Л.Д. Кучму. Указ Президента України №845 від 21.09.2002 р свідчив: “З огляду на загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності Одеської державної морської академії, її вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, постановляю: присвоїти Одеської державної морської академії статус національної і надалі іменувати її Одеською національною морською академією … ” Були затверджені емблема і прапор ОНМА. Підводячи підсумки 60-річного шляху, необхідно зауважити, що за формулюванням указу стоїть праця тисяч людей – викладачів, співробітників, випускників ОВМУ- ОВІМУ-ОДМА. Для забезпечення місцями практики всіх курсантів академії укладені десятки договорів з судноплавними компаніями України та інших країн, морськими портами, агентствами, крюїнговими компаніями. Академія отримала низку грамот, дипломів та медалей за впровадження сучасних освітніх технологій, активну участь у виставках. Основу роботи академії як сучасного навчально-наукового центру становить, насамперед, вирішення актуальних освітніх завдань, забезпечення належної якості навчального процесу. Як зазначається в “Концептуальних засадах освіти і професійної підготовки членів екіпажів суден”, Україна – морська держава, здатна самостійно готувати висококваліфікованих фахівців для торгового флоту. Вихід українського моряка на міжнародний ринок праці є не тільки престижним, але й економічно доцільним, оскільки сприяє розвитку трудових ресурсів України. Постановою від 4 червня 2014 р. в ОНМА було утворено факультет військово-морських сил, згодом перетворений в Інститут ВМС НУ “ОМА”. 25 серпня 2015 р. Президент України Петро Порошенко в рамках робочої програми відвідав Одеську національну морську академію, де відбулася зустріч з курсантами, викладацьким складом і співробітниками академії. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15 червня 2015 року № 623-р та Указу Президента України від 25 серпня 2015 року № 500, з 1 січня 2016 року ОНМА реорганізовано шляхом її перетворення в Національний університет «Одеська морська академія» (НУ «ОМА»).

ММЛ

Матрос, Моторист, Маріуполь
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (3 роки)

Середня загальноосвітня школа №36

Маріуполь
Середня, з 2004 по 2006 (2 роки)

Спеціалізована середня загальноосвітня школа №66

Маріуполь
Середня, з 1997 по 2004 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

курс "Психологічна підтримка професійної підготовки моряка"

2008, 6 месяцев

курс "Экономіка"

2009, 6 месяцев

курс "Охорона праці та навколишнього середовища"

2008, 6 месяцев

курс "Основи правових знань"

2009, 6 месяцев

курс "Дихальні аппарати (АСП)"

2008, 6 місяців

ознайомлювальний курс "Для Роботи на Танкерах"

2009, 3 місяці

курс "Управління рулем та виконання команд, які подаються на руль"

2009, 6 місяців

фахівець "Рятувальних шлюпок, Рятувальних плотів та Чергових шлюпок, що не є швідкісними Черговими шлюпками"

2016, 6 місяців

фахівець "Боротьба з пожежею за росширеною програмою"

2016, 6 місяців

фахівець "З призначення обовязків моряків з Охорони Судна"

2016, 6 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook Windows MS Access Графічні редактори Google Docs MS Paint WordPad Skype ABBYY FineReader Adobe Google PRO100 Zoom Gmail Google Drive MS Teams Viber Telegram WhatsApp QGIS ABBYY Adobe ImageReady Креативний мислитель здатний розробляти інноваційні рішення Здатний єфективно встановлювати пріоритети завдань Володію навичками прийняття рішень розвя'зання конфліктів Високо самомотивований професіонал

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Польська — середній
  • Італійська — початковий

Додаткова інформація

Високий рівень комунікативних та лідерських якостей - володію навичками прийняття рішень, розв'язання конфліктів та стратегічного планування, що дозволяє успішно виконувати проекти та підвищувати ефективність команди. Вмію будувати довірчі відносини з людьми, засновані на взаємній повазі. Мотивую команду. Грамотно керую. Очолюю проекти і завжди роблю все щоб домагатись поставленої мети. Високо самомотивований професіонал з сильним внутрішнім прагненням досягати успіху та результатів. Здатний ефективно встановлювати пріоритети завдань, забезпечуючи ефективне розподілення часу та ресурсів для максимізації продуктивності.
Маю вміння переконувати, знаходити підхід до людей, красиво презентувати себе або продукт і виступати перед великою аудиторією.
Також маю здатність знаходити інформацію, опрацьовувати дані, стратегічно мислити і працювати в режимі багатозадачності. Завжди самостійно реагую на виниклі проблеми в роботі і успішно усуваю їх.
Креативний мислитель, здатний розробляти інноваційні ріщення для складних та нестандартних ситуацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: