Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 квітня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6211053

Заместитель управляющего, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Фастів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 10.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Роздрібна торгівля

Консультація та продаж основних та додаткових товарів,продуктів, вивчення та підтримка регламенту,чистоти на своєму вивчення нового товару, підтримка знань товару, та інше...

Освіта

НУДПСУ

Бухгалтерський облік та аудит, Ирпень
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 10 місяців)

Додаткова інформація

Готова навчатись та розвиватись,готова до кар'єрних навчань, та відряджень заради навчання чогось новому! До цього працювала в різних галузях, маю позаду неофіційні працевлаштування (менеджер з підбору персоналу, логіст, заступник директора, та бухгалтер на підприємстві, дуже легко та швидко знаходжу підхід до кожного клієнта, адже працювала в аграрній галузі лінійним менеджером, влагоджувала конфлікти між пайовиками та аграрієм, допомагала в переоформленні спадщини, заключала, пролонговувала договора!)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами