Резюме від 6 січня 2021

Анастасія

Психолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Фастів
Готовий працювати:
Васильків, Київ, Фастів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретар

з 05.2014 по 10.2015 (1 рік 5 місяців)
Фастівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. N3, Фастів (Освіта, наука)

Інформаційно-документальне забезпечення організації і безпосередньо керівника.Знання правових актів і додатків,що регламентують роботу організації і її співробітників.
Облік,реєстрація,розгляд і підготовка надходжуючої кореспонденції, прийом і реєстрація заяв,пропозицій і скарг від громадян.Телефонне обслуговування, обробка пошти.Збір ділової інформації і її реферування по завданню директора.

Практичний психолог

з 08.2013 по нині (10 років 8 місяців)
Фастівський НВК"ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ст..N 3", Фастів (Освіта, наука)

Фахівець із на напрямку підготовки "практична психологія": психодіагностична та психокорекційна робота з різними категоріями учасників на навчального процесу; надання консультативних послуг фізичним особам; профорієнтація учнів; виявлення психологічних причин соціальної дезадаптації дітей; психокорекційна та розвиткова робота.

Освіта

Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова

Практична психологія, Київ
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 6 місяців)

Отримала диплом бакалавра в 2014 році.В 2015 році отримала диплом магістра.
Також можна врахувати в досвід роботи проходження практики по психодіагностичній роботі в КЗ КОР "Фастівський ліцей-інтернат" .

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Internet Explorer Opera Mozilla Firefox MS Outlook Google Chrome Google

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Стресостійкість,комунікабельність,дружелюбність,ініціативність, порядність, легко знаходжу спільну мову з людьми,аналітичний склад розуму,швидка адаптація до змін,орієнтованість на досягнення мети,творчий підхід до поставлених завдань,уміння ладити з колективом,вміння переконувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: