Резюме від 29 березня 2024

Марина

Адміністратор ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Коростень

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Ресторан "Велика Сова", Коростень (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2021 по 09.2021 (3 місяці)
Gattarella Resort, Vieste, Italia (Готельно-ресторанний бізнес)

Бариста

з 01.2021 по 05.2021 (4 місяці)
BeeCoffee, Коростень (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2019 по 05.2020 (11 місяців)
Ресторан "Ситий Лось", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Житомирський державний університет ім. Івана Франка

Готельно-ресторанна справа, Житомир
Вища, з 2020 по 2023 (3 роки)

Житомирський Торговельно-економічний коледж

Туризм, менеджер з туризму, Житомир
Середня спеціальна, з 2016 по 2020 (3 роки 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Платформа Prometheus. Курс: Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач

2021, 7 днів

Знання і навички

Комунікабельність Відкритість Цілеспрямованість Бажання вчитися і розвиватися Активність Наполегливість Відповідальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Пунктуальність Робота в команді Активний продаж Клієнтоорієнтованість Ввічливість Грамотна усна та письмова мова Здатність до навчання Неконфліктність Ведення переговорів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Італійська — початковий

Рекомендації

Боцян Тетяна Вікторівна

Боцян Тетяна Вікторівна

Проректор з наукової і міжнародної роботи, кандидат економічних наук, доцент, Житомирський державний університет ім. І. Франка

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Під час навчання двічі проходила практику в туристичній агенції, під час якої працювала з клієнтами в офісі, по телефону, супроводжувала туристів під час поїздок.
Також проходила практику за кордоном в Італії, в 4-ох зірковому резорті, в ресторані помічником офіціанта.
В Рейкарц в Житомирі проходила місяць практики на стійці ресепшену


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: