Резюме від 22 лютого 2023 PRO

Марина

Інженер-лаборант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-дослідник

з 11.2020 по 03.2022 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Кіровоградпостач", Кропивницький (Виготовлення розчинників, автокосметики, лако-фарбових виробів, антисептиків.)

Відпрацювання витратних норм (рецептур) на продукцію, аналіз готового продукту, дослідження продукції конкурентів. За час роботи на даному підприємстві вдалося освоїти газову хроматографію.

Інженер-лаборант

з 05.2020 по 10.2020 (5 місяців)
ПрАТ "Гідросила ЛЄДА", Кропивницький (Виготовлення Рукавів Високого Тиску)

Приготування електроліту для ванн гальванічного цинкуваня деталей. Аналіз даного електроліту на відповідність показникам якості, вказаних в ТУ. Перевірка якості покриття деталей.

Контролер у ливарному виробництві, зайнятий на дільницях плавлення, заливання (розливання) металу; суміжна професія: лаборант хімічного аналізу

з 03.2018 по 01.2020 (1 рік 10 місяців)
ПрАТ "Металит", Кропивницький (ливарне виробництво)

В мої обов'язки входила перевірка якості матеріалів та готового продукту на відповідність вимогам, вказаним в кресленнях.
За час своєї роботи, вдалося освоїти Ультразвукову Дифектоскопію, основи метрології та навчитись працювати зі Спектрометром та іншими приладами

Освіта

Криворізький Національний Університет

Механіко-машинобудівний факультет, спеціальність прикладна механіка, Кривий Ріг
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр. Вступила 01.09.18р. на другий курс. Була пепеведена з іншого навчального закладу. Форма навчання - заочна.

Кіровоградський Державний Педагогічний Університет ім. В. Винниченка

Фізико-математичний факультет. Спеціальність: вчитель фізики та інформатики, Кропивницький
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Вступила в даний заклад освіти одразу після закінчення школи, після закінчення другого курсу (2017р) оформила академічну відпустку (через особисті обставини), у 2018 році перевелась в інших університет з третього курсу.

Знання і навички

MS Access Аміго Google Chrome CorelDRAW MS Excel Internet Explorer Mozilla Firefox Користувач Internet MS Office Opera MS Office Picture Manager MS PowerPoint SolidWorks MS Word WordPad Веб-браузери Графічний дизайн Графічні редактори КОМПАС-3D Знання хімії та властивостей хімічних речовин та сумішей.

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Про себе: стресостійка, відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, енергійна, ініціативна, швидко запам'ятовую інформацію, завжди відкрита для нового досвіду.

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: