Резюме від 14 лютого 2022

Марк

Специалист тендерного отдела

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Дружківка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Пользователь Internet MS Excel MS Word Користувач Internet Пользователь ПК

Додаткова інформація

Резюме
Чекунков Марк Олексійович

Дата народження:09липня 1994 року.
Сімейний стан:не одружений, дітей не має.
Місце проживання:м. Дружківка.
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
середня спеціальна
2010-2013 Дружківський машинобудівний технікум ДМБА, спеціальність
економіка підприємства .

базова вища (очна )
2013-2015.Харківськийнаціональнийекономічнийуніверситетім. С. Кузнеця.Економіко-правовий факультет. Спеціальність економіка підприємства .

повнавища (очна)
2015-2017 Харківськийнаціональнийекономічнийуніверситетім. С. Кузнеця.Економіко-правовий факультет . Спеціальність Публічне адміністрування .

Досвід роботи:
1. Практика роботи помічником митного брокера в режимах імпорт/єкспорт, працював з програмою MD Declaraition, ведения ЗЕД: знайомий з оформленням митної декларації ( УКТ ЗЕД товару, пункти перетину кордону, види транспортних засобів, тощо.).

2. Робота в ДФС податковим інспектором з контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів 2 роки. На цій посаді здійснював наступне:

2.1.Контроль за повнотою нарахування та сплати до бюджету акцизного податку платниками податку юридичними особами, у тому числі з використанням системи електронного адміністрування реалізації пального.

2.2. Моніторинг кількості платників акцизного податку, причин зміни їх кількості.

2.3. Ведення обліку податкових векселів, які видаються суб’єктами господарювання до отримання підакцизних товарів (продукції).

2.4. Проведення камеральних перевірок, у т.ч. електронних камеральних перевірок юридичних осіб податкової звітності.

2.5. Здійснення контролю за відвантаженням спирту та наявністю спеціальних технічних пристроїв, які фіксують в електронному вигляді дані про обсяг відвантаженого спирту та використання денатуруючих домішок; здійснення контролю за відвантаженням спирту та наявністю спеціальних технічних пристроїв, які фіксують в електронному вигляді дані про обсяг відвантаженого спирту та використання денатуруючих домішок. Здійснював цю функцію на підприємстві «Метахім» в продовж року.

2.6. Здійснення контролю за наявністю ліцензій на виробництво спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і пального; ліцензій на оптову торгівлю спиртом, алкогольними напоями, тютюновими виробами і пальним; ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами і пальним; ліцензій на зберігання пального.

Також пройшов курси підвищення кваліфікації в м. Київ в квітні 2019 року у всеукраїнському центрі підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, про що здобув відповідний диплом з оцінкої відмінно.

Навички роботизкомп’ютером:
користувач: MS Office (Word,Exсel,Power point)MD Declaration, АІС Податоквий блок.

Особисті якості:
Аналітичні здібності, відповідальність, пунктуальність, висока працездатність, коомунікабільність, вміння переконувати, старанність, вміння працювати однаково продуктивно як у групі, так і індивідуально, прагнення до підвищення професійних навичок, уміння зосередитись на головному, увага до деталей, здатність до швидкого навчання, стресостійкість в конфліктних та нестандартних ситуаціях, добрі організаторські здібності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бухгалтер, специалист по тендерам
Дружківка, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: