Резюме від 26 лютого 2024 PRO

Наталія

Лікар-лаборант, біолог, мікробіолог, 21 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Биолог, бактериолог

з 04.1998 по 04.2020 (22 роки)
Нежинский противотуберкулезный диспансер, Нежин (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

працювала 10 років на посаді лаборанта клінічної лабораторії. Після закінчення Ніжинського Державного університету за спеціалністю "Біологія" та проходження курсів спеціалізації переведена на посади 0,5 біолог та 0,5 мікробіолог та
виконувала обовязки завдуючого лабораторії. На даний час маю I кваліфікаційну категорію по даним спеціальностям.
Виконувала такі дослідження:
гематологічні дослідження (Ер, Hb, Le, ШОЕ, лейкоцитарна формула, підрахунок тромбоцитів та інше).
Загально-клінічні дослідження - загальний аналіз сечі, сеча за Нечипоренком та по Зімницькому. Загальний аналіз калу та мокроти.
Біохімічні дослідження ( визначення концентрації глюкози, білірубінів, сечовини, креатиніну методами кінцевих точок та визначення активності ферментів АЛТ, АСТ, ГГТ,лужної фосфатази, амілази - кінетичним методом.
Як мікробіолог займалася діагностикою туберкульозу. Виконувала мікроскопічні та мікробіологічні дослідження по виявленню збудника. А також проводила тести на чутливість до протитуберкульозних препаратів культур мікобактерії туберкулозу.
Працювала на ФЕКах, КФК та напівавтоматичному аналізаторі, вмію калібрувати та проводити веріфікацію обладнання. Регулярно проводила внутрішньо лабораторний контроль за якістю досліджень.
З серпня місяця працюю мікробіологом на Ніжинському консервному заводі. Виконую дослідження згідно вимог до якості консервованої продукції, а також санітарні бактеріологічні дослідження (повітря, обладнання, змиви з рук та одягу працівників).

Освіта

Ніжинський педагогічний університет імені Гоголя

Біологія, Нежин
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

Перед інститутом навчалася в Київському медичному училіщі №1 за спеціальністю санітарний фельдшер. Ця освіта допомогла мені стати лаборантом. Після інституту перешла на посаду біолога.

Додаткова освіта та сертифікати

Основи інфекційного контролю в закладах охорони здоровя

2012 рік, 2019 рік

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Windows Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Виконувала обовязки відповідального за метрологічний нагляд

Додаткова інформація

Я працювала в колективах з людьми, якім була потрібна моя допомога. Старалась бути хорошим наставником для підлеглих, порядним членом колективу , небайдужою людиною та грамотним фахівцем. Намагаюсь зберегти ці якості і в подальшому, в наступній роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: