Резюме від 9 червня 2020 PRO

Николай

Мастер ремонтного участка, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мастер ремонтного участка

з 07.2010 по 08.2019 (9 років 1 місяць)
Укртатнафта, Кременчуг (Переработка нефти)

Забезпечував належний технічний стан і безперебійну роботу устаткування, своєчасне та якісне виконання планових ремонтів. Брав участь у складанні планів-графіків проведення ремонтів і профілактичних оглядів устаткування, складав дефектні відомості на виконання капітальних ремонтів. Проводив виробничий інструктаж робітникам з питань експлуатації та ремонту устаткування та правил безпечного виконання робіт. Перевіряв якість ремонтних робіт, здійснював заходи щодо скорочення строків їх виконання та зниження вартості, підвищення стійкості деталей та вузлів, запобігання браку та покращення якості ремонту устаткування. Брав участь у складанні заявок на матеріали та покупні вироби для ремонту й експлуатації устаткування цеху, забезпечував виготовлення вузлів і деталей, що необхідні для ремонту устаткування. Працюю у складі комісії при проведенні інвентаризації основних фондів, визначаю застаріле устаткування, об'єкти, що підлягають списанню.
Беру участь у виявленні причин передчасного зносу і виходу з ладу обладнання, розслідуванні аварій.
Забезпечую контроль за проведенням робіт з монтажу обладнання, згідно діючих норм, інструкцій і стандартів, раціональним використанням коштів, які були надані для проведення всіх видів ремонтів і обслуговувань, за правильністю зберігання устаткування на складах.
Забезпечую дотримання правил і норм охорони праці під час проведення всіх видів робіт підлеглими працівниками . Беру участь у розробці та впровадженні заходів щодо створення безпечних і сприятливих умов праці при експлуатації та проведенні робіт по ремонту і обслуговуванню обладнання.

Освіта

Інстітут економіки та нових технологій

Інженерне матеріалознавство, Кременчуг
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Кременчуцький технікум залізничного транспорту

з 01.09.1991 по 29.06.1995 (3 роки 9місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Разработка проєктов

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельний, відповідальний, організаторські здібності, хороша пам'ять, уміння працювати в команді, налагоджувати і підтримувати контакти, швидко навчаюся новому. Маю посвідчення:
«Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском», «Правила безпеки систем газопостачання», «Правила будови та безпечної експлуатації технологічних трубопроводів», «Правила охорони праці підчас експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв відповідного обладнання», «Правила пристрою і безпечної експлуатації трубопроводів пари і гарячої води», допущений до роботи в електроустановках напругою до 1000В в якості електротехнологічного персоналу.
Інше: Після майстра ремонтної дільниці працював механіком установки до 04.2020

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: