Резюме від 4 лютого 2021

Уляна

Керуючий мережею магазинів, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Городенка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазину

з 12.2016 по 02.2020 (3 роки 2 місяці)
ТзОВ ТВК Львівхолод м-н Рукавичка, Городенка (Торгівля)

Оформлення замовлень,контроль за втратами товарів,складання графіків для персоналу,контроль за робочими годинами працівників для подальшої нарахуванні З/П.звітність по відпрацьованих годинах,проведення щоденних інвентаризацій...За час роботи КМ,неодноразово магазин проходив на відмінну ТП та відділ контролю.Під час роботи неодноразово брали участь у проектах створених для збільшення товарообороту що були успішно пройдені.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси, Тернопіль
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

В університет поступила після закінчення коледжу де здобула спеціальність бухгалтера.Навчалася на заочному відділі та здобула кваліфікацію магістра з фінансів.

Додаткова інформація

Вміло будую довіру з людьми,засновані на взаємній повазі.Керуючі організаторські вміння мотивувати,грамотно керувати персоналом.Комунікативні вміння переконувати та знаходити підхід до людей.Вчасно та професійно реагувати на виниклі проблеми в роботі і успішно усуваючи їх.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: