Резюме від 25 квітня 2023

Олексій

PR-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Олексій Платонов 09.05.71 р.н.
1. Посада: претендент на посаду спеціаліста PR-менеджера, менеджера зі зв'язків з громадськістю;
2. Контактні дані: Київ, тел (viber) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») е-мейл - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
3. Досвід роботи: радник губернатора Миколаївської області,засновник та головний редактор інформагентства http://www.ukrpress.info/, з 2016 по 2019 менеджер зі зв'язків громадськості ДП Міжнародний конгрес центр «Український дім». У липні 2019 звільнений за згодою сторін у зв'язку зі скороченням структури, перебуваю на обліку в київському центрі зайнятості.
4. Освіта: Миколаївський слов'янський інститут (банківська справа), курси Інтерньюз Україна - сучасна журналістика, нові медіа. Київський національний університет ім. Драгоманова, PR-менеджер (зв'язки з громадськістю).
5. Професійні навики:
Виходячи з досвіду поставлених цілей і завдань здійснював системну розробку PR-стратегій і тактик для компаній різних спрямувань, а саме: Аналіз конкурентного поля, розробляв заходи протидії «чорному PR». Робота зі ЗМІ, громадськістю, держустановами (маю акредитацію у Верховній раді). Просування бренду компанії, створення позитивного іміджу, підвищення впізнаваності через соцмережі, ЗМІ та інші сучасні агрегатори. Організація прес-заходів (прес-конференції, круглі столи, брифінги, інтерв'ю з керівництвом для різних медіа).
Також маю великій досвід написання журналістських матеріалів, статей, оглядів, репортажів, журналістських розслідувань, в тому числі в сфері судової журналістиці. Створюю відеорепортажі, провожу організацію прямих трансляцій.
6. Додаткова інформація:
Вільно володію персональним комп'ютером. Текстовий редактор Word, електронні таблиці Excel, Access, Internet Explorer, e-mail (Outlook Express, The Bat), Google Docs. Фото редактори (фотошоп), створюю і монтую новинні і сюжетні відеоролики. https://bit.ly/2HK5TOM Розвиток проектів в соціальних мережах (Твіттер, Фейсбук), Робота по SEO - оптимізації. Професійні навички копірайтингу. Робота з гугл аналiтикою. Іноземна мова - англійська (задовільно).
7. Особисті якості:
Аналітичні здібності, працездатність, креативність, вміння працювати в команді, робота не результат, хороша здатність до навчання. Психологічно стабільний, не конфліктний. Одружений - маю двоє дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: