Резюме від 27 жовтня 2020 PRO

Тетяна

Заступник начальника цеху напівфабрикатів, майстер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Гадяч
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Полтава, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер ковбасного цеху

з 05.2019 по 08.2019 (3 місяці)
ТОВ М'ясокомбінат "Ювілейний", Днепр (м'ясна промисловість)

- контроль та організація роботи ковбасного цеху;
- керування певного участку виробництва та координація роботи персоналу
зміни;
- контроль якості продукції та сировини;
- контроль та дотримання всіх етапів технологічного процесу;
- проведення інструктажів з техніки безпеки;
- контроль за виконанням санітарних норм та правильною експлуатацією
технологічного обладнання;
- документообігу, звітність.

Заступник начальника цеху з виготовлення м'ясних напівфабрикатів

з 05.2018 по 05.2019 (1 рік)
ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат", Глобино (М'ясна промисловість)

- регулювання процесу виробництва м'ясних напівфабрикатів;
- контроль за якісним виконанням всіх етапів виробництва на відділенні
напівфабрикатів;
- участь у розробці нових видів продукції та контроль за якістю продукції;
- контроль за раціональним використанням сировини;
- контроль якості, терміну реалізації сировини та продукції, наявності та
відповідності найменування, маркування на продукції та зовнішнього вигляду
продукції;
- контроль за виконанням санітарних норм, охороною праці, правильною
експлуатацією технологічного обладнання та економія енергоресурсів;
- ведення технологічної документації, розрахунок замовлення на сировину та
складання звітів по виробництву;
- бухгалтерський облік (ведення залишків готових напівфабрикатів, сировини
та пакувальних матеріалів; нарахування заробітної плати працівникам);
- керівництво працівниками нижчої кваліфікації (кількість підлеглих 106 осіб).

Майстер

з 08.2015 по 05.2018 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат", Глобино (М'ясна промисловість)

- налаштування робочого процесу та закріплення працівників за
технологічним обладнанням на лінії виробництва;
- прийом сировини з інших відділень та ведення ротації готової продукції та сировини;
- контроль якості виробництва на всіх етапах виготовлення напівфабрикатів та відвантаження напівфабрикатів.

Освіта

Сумський національний аграрний університет

Факультет харчових технологій; Магістр з технології зберігання, консервування та переробки м’яса, інженертехнолог, Сумы
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: