Резюме від 18 червня 2020

Роман

Агроном, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист,агроном

з 01.2018 по 01.2020 (2 роки)
Приватна юридична практика, та ведення сільського господарства, Кропивницький (Приватна юридична практика, та вирощування сільгоспродукції)

Набути значного професійного досвіду, вдосконалити свої знання та навички.Бути надійним співробітником,забезпечуючи кваліфіковану аграрної підтримки інтересів підприємств.

Освіта

Коледж Сая, та інститут права та бізнесу

Правознавство, Кропивницький
Вища, з 2013 по 2018 (4 роки 11 місяців)

Приватна юридична практика

Додаткова інформація

Володіння мовами: українська вільно, російська вільно, англійська А2, Наявність прав категорії В, навички володіння пк:базовий рівень. Можливість відряджень так. ДІЛОВІ ЯКОСТІ : АКТИВНИЙ ТА ЦІЛЕСПРЯМОВАНИЙ, НАДІЙНИЙ ТА ВІДПОВІДАЛЬНИЙ,ПУНКТУАЛЬНИЙ.ВМІЮ ПРАЦЮВАТИ В КОМАНДІ,ЛЕГКО ЗНАХОДЖУ СПІЛЬНУ МОВУ З ЛЮДЬМИ РІЗНОГО ВІКУ ТА СТАТУСУ. ЗДАТНИЙ ДО ШВИДКОГО НАВЧАННЯ, НАПОЛЕГЛЕВИЙ У РОБОТІ. ЗАХОПЛЕННЯ У ВІЛЬНИЙ ЧАС:ЧИТАННЯ БІЗНЕС ТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЛІТЕРАТУРИ, СПОРТ 1999-2013 ФЕДКРАЦІЯ РУКОПАШНОГО БОЯ УКРАЇНИ ,ИНСТРУКТОР, РИБАЛКА.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: