• PRO

Владимир

Шеф-пиццайоло

Вид зайнятості:
повна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Пиццайоло

з 09.2023 по 06.2025 (1 рік 9 місяців)
Люта Піца, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль/качество,Закупка продукции,разработка новых блюд

Шеф-Пиццайоло

з 03.2023 по 08.2023 (5 місяців)
vanderpizza, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,контроль/качество,закупка товара.

Пиццайоло

з 03.2021 по 11.2022 (1 рік 8 місяців)
Mimosa Pizza, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Ручная раскатка теста,сборка и начинка пиццы,выпекания в дровяной печи.

Пиццайоло

з 10.2018 по 10.2019 (1 рік)
Frontiera, Pożnan (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовления неаполитанской пиццы в дровяной печи.

Пиццайоло

з 03.2016 по 08.2016 (5 місяців)
Napule, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовления неаполитанской пиццы в дровяной печи

Освіта

ДУТ

Социология, Київ
Незакінчена вища, з 2011 по 2016 (4 роки 8 місяців)

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — просунутий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Розроблю сучасну неаполітанську піцу canotto, тісто на 100% biga,з довгою ферментацією,для Вашого закладу або інший стиль піци під Ваш запит.Допомога в створенні меню,проробка,дегустація або перезапуск піца процесу.Начання персоналу з тістом(розтягування тіста,формування естетичного бортика в піці),роботу з напівфабрикатими та інгрідіентами,випікання в дровяній печі або електро печі,швидкість,подачу та атмосферу.Підбір обладнання,майстер класи,виїздні навчання в Ваш заклад.Для детальної інформації дзвоніть за номером та дивіться мій інстаграм - @vvtpizza94 [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: