Резюме від 29 грудня 2023

Руслан

Адміністратор, програміст, викладач, соціальний педагог, психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ONEHACK

Hacker, java, python, SysAdm, DevOps, Біла Церква
Середня спеціальна, з 2019 по 2022 (3 роки)

Навчання кібербезбеки та атак в межереве середовище, системна адміністрація та налаштування, основи програмування джава та пітон, прктика і комерційне застосування знань.

КВНЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж"

Соціальна педагогіка, інформатика, Белая Церковь
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (2 роки 9 місяців)

Навчався на молодшого спеціаліста маю практичні знання соціального робітника, теоритичні знання соціального працівника, під час навчання мав 4 практики в різних школах.

Додаткова освіта та сертифікати

курс першої медичної допомоги Червогоно Хреста України

12 днів (х2)

Знання і навички

Користувач 1С Ведення CRM Лідерство Організованість Управління командою Здатність до навчання Користувач ОС Linux Користувач ОС Windows Сімейна психотерапія Психодіагностика Педагогічна психологія Аналітичне мислення Аналіз даних Стресостійкість Уміння працювати в режимі багатозадачності Бажання вчитися і розвиватися Користувач ПК Викладання Організація заходів Технічне обслуговування оргтехніки Ремонт ПК Знання офісних програм Знання психології Знання технік продажу

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Доброго дня, на рахунок того як оформлене резюме, найгірше в мене виходить продавати себе, але наладити контакт з людьми не в інтернеті мені просто, хоч я і специфічна людина.

Легко навчаюсь (покажіть приклад, а я повторю), активний, легкий на підйом, надійний, веселий(отримав ПТСР під час війни є складнощі з емоціями), комунікабельний, добре імпровізую.

Займався елетрозварюванням з дідом, проводив походи на різні об'єкти, маю юридичні/соціальні/психологічні знання і досвід закріплений практикою, був активним членом Червоного Хреста України та маю документ про проходження інструктажу надання першої допомоги, розробляв соціальні проекти і реалізував їх з командою однодумців.

В стресових ситуаціях спокійно можу знайти вирішення, за період навчання навчився з розумінням підходити до будь-яких ситуацій.

Маю хоббі: сфера ІТ; виготовлення спорядження, шевронів; туризм; спорт;
Щодо шкідливих звичок: агресивно налаштований до всього, що стосується наркотиків, маю звичку проводити психоаналіз всіх людей з якими мені доведеться багато проводити час.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: