Резюме від 6 серпня 2020 PRO

Любов

Інженер-землевпорядник, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Коростень

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-землевпорядник

з 10.2015 по нині (8 років 8 місяців)
Яблунецька селищна рада, смт.Яблунець (Державні організації)

Підготовка рішень про надання земельної ділянки в оренду, приватну власність або прийняття з/д в резерв селищної ради; договори оренди землі; доручення; подання звітності в податкову інспекцію; вирішення земельних спорів та питань.

Освіта

НУБіП

Агрономія, Киев
Вища, з 2009 по 2015 (6 років 3 місяці)

З 2009 по 2012 р. навчалася в "Немішаєвському агротехнічному коледжі" за спеціальністю "Виробництво та переробка продукції рослинництва" та здобула кваліфікацію агротехніка. Отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
З 2012 по 2014 р. продовжила навчання в даному коледжі за напрямом "Агрономія" та здобула кваліфікацію бакалавра технолога з Агрономії.
З 2014 по 2015 р. навчалася в національному університеті біоресурсів і природокористування України здобула ступінь "Магістр" отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Агрономія" здобула кваліфікацію "Агроном-дослідник".

Додаткова освіта та сертифікати

Пройшла семінар підвищення кваліфікації працівників органів місцевого самоврядування "Правове регулювання земельних відносин"

2016, 1 тиждень

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Додаткова інформація

Пунктуальна, швидко навчаюся, стресостійка, вмію працювати в колективі.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: