Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 червня 2020

Сергій

Sales manager, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Броди
Готовий працювати:
Броди, Вінниця, Дистанційно, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НУ "ЛП"

Комп'ютерні науки, Львів
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 9 місяців)

Навчався в школі до дев'ятого класу, після поступив у Бродівський педагогічний коледж, де якість освіти була набагато краща за шкільну. На другому курсі коледжу поступив на заочну форму навчання у Львівський політехнічний університет. В той час вважав, що оскільки люблю комп'ютери, то буду в майбутньому працювати в данній сфері. Після закінчення універу, працював у кількох компаніях на посаді Web - розробника (php, Js). За цей час зрозумів, що мені ближче до душі спілкування з людьми, ніж сидіння по вісім годин перед монітором ( якщо чесно, це пряма дорога до втрати зору і гіморою ^_^)

Додаткова інформація

Перший досвід у продажах - у десять років.

Так, це вас може трохи здивувати, проте це чиста правда. Мої батьки займалися в той час торгівлею одягу на ринку, так як в неділю їм не хотілося залишати мене самого дома, час від часу я їздив разом з ними. Спочатку просто спостерігав, допомагав розвішувати одяг і тд.

Одного разу моя мама відійшла поспілкуватися з подругами і в цей момент підійшла жінка, якій сподобались тапочки для хотьби на кожен день. Вона їх приміряла і розмір якраз підійшов. Мені дуже захотілося їй продати, проте це було дуже хвилююче для мене, чесно кажучи не знав що сказати, тому сказав дуже просто - "Мені подобаються, Вам в них дуже гарно". Ціна вже була наклеїна на тапках, тому вона просто дала мені 50 гривень і пішла далі. Моя мама була дуже задоволена ^_^

На данний момент мої батьки також займаються торгівлею одягом, тільки тепер це вже не базар, а шоу-рум жіночого одягу. Певний час, після роботи програмістом, я працював разом з ними.

Чому саме продажі?

Ця робота мені подобається. Особливо, коли я можу допомогти людині вирішити її проблему(наприклад - підібрати красиву сукню на весілля) і вона від цього щаслива. Не люблю продавців, які впарюють, пхають свій товар, використовуючи наглі маніпуляції, навпаки, стараюся щоб від роботи зі мною у клієнта залишились найпозитивніші емоції, а це гарантія того, що клієнт стане постійним.

Які у мене невеличкі досягнення?

Одного разу прийшло дві жіночки в магазин ( з вигляду жінки зі села, від яких, чесно кажучи, трохи смерділо). Так як я не звик оцінювати людей зі зовнішнього вигляду, вирішив представитись і дізнатися, що саме вони шукають. Провів невеличку презентацію і загалом душевно з ними поспілкувався. Потім вони пішли, ще погуляти по іншим магазинам. В цей момент підійшла одна з моїх колег - продавщись, і сказала "Даремно ти на таких тратиш свій час, вони і так нічого не куплять".
За кілька хвилин, дві жіночки повернулися і запитали в мене, - "А буде знижка, якщо ми купимо пальто і дублянку?"

Крім досягнень у сфері продаж, є ще особисті, невеличкі перемоги. Одна з них - кинув курити сигарети. Для людей, які ніколи не були залежні від куріння, це може здатися чимось незначним, проте люди які курять більше ніж 10 років, зрозуміють що таке "кинути курити". Вже більше трьох років не вживаю тютюн. Крім цього, також не пью алкоголь, та не вживаю наркотики, навпаки люблю заняття спортом, читання книг і саморозвиток.

Люблю вивчати психологію, особливо соціальну, а також психологію емоцій. Прочитав багато різних книг, і одразу після прочитання, застосовую нові знання на практиці.

Ще я написав свою власну книгу і на данний момент працюю над її виданням. На карантині було багато вільного часу, тому дуже радий що випала нагода її завершити. Для мене книга - щось що буде жити після моєї смерті.

Шукаю для себе новий досвід у продажах, тому що відчуваю що хочеться чогось нового для саморозвидку. А найкращий розвиток, це практика. Якщо сидіти на одному рівні, може здаватися ніби тримаєшся на плаву, проте насправді, це ілюзія, людина яка не розвивається - деградує.

Маю невеликий досвід у продажах англійською, хоча рівень Інгли, в мене невеликий (А2). Постійно стараюся розвивати свою розмовну англійську, а також саме вміння спілкуватися, продавати, дикцію та знання психології.

Зріст 190см, вага 77кг.

Буду радий з Вами поспілкуватися на співбесіді або по телефону.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: