Резюме від 30 липня 2020 PRO

Евгений

Директор підприємства, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Київ, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор південного регіону (Херсонська, Миколаївська, Одеська область)

з 08.2015 по 06.2020 (4 роки 10 місяців)
ТОВ «АМАКО Україна», Херсон (Дистрибуція - сільськогосподарський, будівельний та транспортний сектор)

Керівництво регіональними центрами Південної України (Херсонська, Миколаївська, Одеська обл.). Кількість людей в підпорядкуванні - понад 25 чоловік.
Обов’язки: оперативне керівництво регіональними центрами розвиток регіону в цілому, відкриття нових центрів, керівництво фінансово-економічною діяльністю підрозділів, збільшення обсягів продажу та виконання планових показників регіону, формування професійної команди, проведення співбесід з кандидатами різних підрозділів, постановка цілей як для команд різних підрозділів так і для кожного співробітника окремо, проведення переговорів з клієнтами, формування складських запасів задля отримання конкурентної переваги на ринку, вдосконалення та забезпечення надання сервісних послуг
кінцевому споживачу, супровід клієнта. Розробка, впровадження та ведення ексклюзивних проектів по обслуговуванню клієнтів Південного регіону.

Директор Херсонського Сервісного Центра (СЦ) (Херсонська, Миколаївська, АР Крим (до 2015 р))

з 09.2011 по 08.2015 (3 роки 11 місяців)
ТОВ «АМАКО Україна», Херсон (Дистрибуція - сільськогосподарський, будівельний та транспортний сектор)

Керівництво регіональним центром та двома Сервісними пунктами, що знаходяться у Херсонський, Миколаївській областях та АР Крим.
Кількість працюючих - понад 10 чоловік.
В 2012 році при Херсонському СЦ створено відділ з продажу зрошувального обладнання, який згодом виріс до департаменту з продажу зрошувального обладнання з прямим підпорядкуванням директору Херсонського СЦ.
Кількість працюючих — 5 чоловік.
Обов’язки: оперативне керівництво регіональними підрозділами, фінансово-економічною діяльністю підрозділів, розвиток регіонів, збільшення обсягів продажу та виконання планових показників регіону, формування професійної команди, проведення співбесід з кандидатами, проведення переговорів з клієнтами, формування складських запасів задля отримання конкурентної переваги на ринку, вдосконалення та забезпечення надання сервісних послуг кінцевому споживачу, супровід клієнта.
Виведення на ринок України нового продукту — зрошувальні машини Western, формування команди продавців, формування сервісної та проектної роботи, формування попиту, презентація продукту в регіоні, проведення семінарів та Днів поля.

Менеджер з продажу техніки Херсонського Сервісного Центра (Херсонська, Миколаївська, АР Крим)

з 12.2006 по 09.2011 (4 роки 9 місяців)
ТОВ «АМАКО Україна», Херсон (Дистрибуція - сільськогосподарський, будівельний та транспортний сектор)

формування клієнтської бази, ведення клієнтської бази (пошук, переговори, заключення договорів, продаж), збільшення обсягів продаж та виконання планових показників, формування позитивного іміджу компанії, планування маркетингових заходів, робота в команді з сервісом та менеджерами з продажу запасних частин для повного супроводу клієнта.

Провідний спеціаліст

з 03.2006 по 12.2006 (9 місяців)
Південно-Українська Філія УКРНДІПВТ ім. Л. Погорілого, м. Херсон, Херсон (наукова установа)

виконання наукових тем, проведення випробувань сільськогосподарської техніки вітчизняних виробників, сертифікація дослідних зразків, випробування перед запуском в виробництво серійних виробів, участь в розробці маркетингової стратегії, розробка планів на наступні періоди, участь у написанні статей та науково-дослідних робіт.

Комерційний директор

з 09.2004 по 03.2005 (6 місяців)
ВАТ “Засільське ХПП”, Миколаїв (елеватор, млин)

оперативне керівництво відділами закупівель та продажу продукції, заключення договорів на зберігання, будівництво та запуск в роботу млинового комплексу на 40т/добу, пошук покупців на муку та висівки, виконання планових показників продаж підприємства, участь в розробці маркетингової стратегії, розробка планів на наступні періоди, підбір персоналу, проведення співбесід.

Менеджер з продажу

з 05.2001 по 09.2004 (3 роки 4 місяці)
ТОВ "Гідромакс", Ніжин (дистрибуція гідравлічного обладнання, проектування, шеф-монтаж)

роздрібна торгівля компонентами гідравлічних систем, робота з базою підприємств суднобудівної, машинобудівної галузей, пошук нових потенційних клієнтів, участь у тендерах, розробка маркетингової діяльності, розробка реклами, формування звітності.

Освіта

Херсонський Державний Технічний Університет

Автоматизовані системи управління, Херсон
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 8 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: