• PRO

Леся

Адміністратор, менеджер ресторану, 20 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець касир

з 06.2023 по 09.2023 (3 місяці)
Бонус плюс, Київ (Роздрібна торгівля)

Продаж та обслуговування клієнтів,ведення каси,фінансова та документальна звітність,прийом та викладка товару.

Оператор склада

з 11.2021 по 09.2022 (10 місяців)
Золандо, Будапешт (Роздрібна торгівля)

Пакування,складання интернет заказов,підготовка возвратов до продажу,работа зі сканером

Директор

з 02.2021 по 11.2022 (1 рік 9 місяців)
ресторація "Сіль", Бахмут (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого процесу ресторану, контроль роботи персоналу,прийом та організація банкетів,спілкування з гостями та вирішення конфліктів,ведення фінансового обліку ,звітності,первинний товарообігу ,закупки та робота з постачальниками,контроль якості сервісу та кухні,реклама,продажі,навчання персоналу,підбір та розвиток персоналу,ведення тренінгів, організація розважальних заходів, ведення соц.мереж,реклама

Тренінг-менеджер

з 08.2018 по 02.2019 (6 місяців)
Mister Cat, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу,ведення вхідних обучающих заходів ,тренінгів, контроль та адаптація персоналу,атестація и контроль , контроль виконання стандартів сервісу та кухні.

Директор з персоналу

з 03.2010 по 09.2015 (5 років 6 місяців)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконувала обов'язки hr-менеджера,корпоративнийтренер,,директора з персоналу 5,5років,Відкриття нових ресторанів,підбір,адаптація,навчання та розвиток персоналу 17ресторанів, організація тренінгів,контроль сервісу та виконання стандартів,вирішення кадрових питань,формування кадрового резерву вищої ланки, ведення кадрової документації,організація та проведення корпоративних та командно будівельних заходів,розробка навчальної літератури,стандартизація процесу,мотиваційних програм, організація та контроль роботи відділу з персоналу.

Менеджер-адміністратор

з 09.2005 по 12.2008 (3 роки 3 місяці)
Якіторія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль робочої зміни ресторану.

Освіта

Педагогічне училище, музичне відділення.

Вчитель музики, Бахмут
Середня спеціальна, з 1999 по 2003 (4 роки)

За фахом працювала 3 місяця, вчителем музики,ЗОШ 7,місто Бахмут.

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес тренінги з управління та навчання персоналу,тренінги на теми: командобудування,мотивация,контроль, навчання персоналу

3місяця,бизнес. школа В.Березіної

Сомелье

2006,Хорека

Бариста

2тижня,корпоративне внутрішні навчання

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • Саморозвиток
  • R-Keeper
  • Стресостійкість
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Неконфліктність
  • Готування піци
  • Готування суші
  • Пакування готової продукції
  • Складання технологічних карт
  • Цілеспрямованість
  • Старанність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Гаврилюк Олег

    Гаврилюк Олег

    Директор відділу навчання, Сеть ресторанів "Містер кет"

    Контактні дані приховані
  • Юрий Бондарук

    Юрий Бондарук

    Бренд шеф, сеть японских ресторанов "Евразия"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Керівник з багатим досвідом,орієнтована на досягнення мети та виконання задач бізнесу.
Зацікавлена в довгостроковій співпраці, як лідер так і в команді професіоналів,які мислять та люблять свою справу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: