Резюме від 20 вересня 2022 PRO

Наталія

Операційний менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу майнових ресурсів

з 10.2007 по нині (16 років 8 місяців)
РФ "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця", Київ (Транспорт, логістика)

Організація та координація роботи підрозділів Філії щодо правильності оформлення та переоформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, підготовка відповідних звернень до державних органів щодо оформлення та переоформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, синхронізація даних з бухгалтерської системи «Фобос» з даними АСМК, ведення обліку, формування звітності та проводення аналізу змін, які відбуваються з об’єктами нерухомого майна Філії. Участь в комісійному огляді майнових комплексів та в засіданнях робочих груп з проблемних питань, які виникають під час роботи, підготовка документів на розгляд комісії про безоплатне приймання майна на баланс Філії.

Фахівець з операційної діяльності

з 12.2006 по 09.2007 (9 місяців)
АКІБ „УкрСиббанк”, Житомирська філія ТТ №4 КРД, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Розробка та складання управлінської звітності діяльності Банку; аналіз фактичних результатів по продуктах і каналах продажів (план/факт аналіз); підготовка аналітичних матеріалів; аналіз план/факту виконання бюджетів; внесення управлінської аналітики в первинні документи; контроль правильного, вчасного та коректного проведення первинних документів; формування місячної, квартальної, річної звітності; аналіз стану дебіторської та кредиторської заборгованості, аналіз прибутковості в розрізі банківських продуктів; оперативна звітність в розрізі бізнес-процесів та ключових показників; участь в реалізації інвестиційних проектів; обслуговування пластикових карток, вирішення проблемних ситуацій з пластиковими картками, проведення презентацій на підприємствах, залучення на обслуговування клієнтів, фізичних та юридичних осіб.

Старший спеціаліст по цільовим та масовим пластиковим карткам

з 03.2006 по 11.2006 (8 місяців)
ЗАТ КБ „ПриватБанк” Житомирське Регіональне управління, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування пластикових карток, вирішення проблемних ситуацій з пластиковими картками, проведення презентацій на підприємствах, залучення на обслуговування клієнтів, фізичних та юридичних осіб.

Директор Житомирської філії

з 09.2004 по 12.2005 (1 рік 3 місяці)
ПП „Фортунат” транспортно-експедиційна компанія, Житомир (Транспорт, логістика)

Розширення транспортно експедиційної мережі в м. Житомирі та області, налагодження нових контактів з транспортними компаніями та виробниками продукції, оформлення контрактів, моніторинг та аналіз роботи конкуруючих фірм Житомирської області та міста, логістика, організація та контроль колективної роботи, введення бухгалтерського обліку підприємства.

Освіта

«ПВНЗ Європейський Університет», Житомирська філія, м. Житомир

Економіки та менеджменту, спеціальність - фінанси, Житомир
Вища, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

«Київський Національний Університет культури та мистецтв»

Економіки та менеджменту, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

менеджер організації невиробничої сфери

Додаткова освіта та сертифікати

Науково Навчальний Центр «Успіх», м. Київ, Бухгалтерський облік

2011, 3 місяці

Знання і навички

Користувач Internet HCL Notes MS Office Skype Довідково-інформаційні програми Документообіг Робота з ксероксом Робота з оргтехнікою Робота з принтером Робота зі сканером Робота з факсом

Знання мов

Французька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: