Резюме від 4 березня 2022 PRO

Марія

Керуючий рестораном, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Мережа магазинів одягу «Papaya», Івано-Франківськ (Одяг)

Керуючий

з 07.2019 по 10.2019 (3 місяці)
Чарочна «Артур Бернс», Івано-Франківськ (Чарочна)

відкриття закладу;
розробка меню;
розробка форми для персоналу;
підбір і навчання персоналу, мотиваційна програма;
планування бюджету;
розробка посадових інструкцій та функціональних обов’язків;
контроль закупівельних цін, організація і проведення закупівлі;
складання графіків роботи, контроль дисциплінарної політики;
контроль товарних залишків, та замовлення товару;
контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу;
вирішення конфліктних ситуацій;
робота з касовим апаратом, дотримання касової дисципліни;
контроль рівня обслуговування;
пошук постачальників;
контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень і залу, відповідно до вимог санітарних норм і правил;
контроль норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
контроль проходження працівниками підприємства медичного огляду.

Відповідальна особа групи НАССР

з 07.2019 по 09.2019 (2 місяці)
Сім‘я ресторанів «Лейбова гора», Івано-Франківськ (Сфера обслуговування)

Система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. В міжнародному Кодексі загальних принципів гігієни харчових продуктів. Проведення аналізу небезпечних факторів;
Визначення критичних контрольних точок;
Встановлення граничних значень;
Введення системи контролю;
Встановлення коригувальних дій, які необхідно вжити;
Встановлення процедури перевірки;
Розроблення методів документування всіх процедур і ведення записів.

Керуючий

з 09.2014 по 07.2019 (4 роки 10 місяців)
Мережа ресторані «Япона Хата», Івано-Франківськ (Суші)

підбір і навчання персоналу, мотиваційна програма;
контроль роботи персоналу;
контроль якості роботи на підприємстві;
розробка меню, технологічних карт;
проведення інвентаризації;
планування бюджету;
розробка посадових інструкцій, функціональних обов’язків;
контроль закупівельних цін, організація і проведення закупівлі;
складання графіків роботи, контроль дисциплінарної політики;
видача зарплати;
планування та аналіз продажів, забезпечення збільшення продажів;
контроль платежів за договорами оренди, комунальні послуги;
проведення рекламних акцій і робота з рекламними агентствами;
контроль рівня обслуговування;
пошук постачальників;
вирішення конфліктних ситуацій;
робота з касовим апаратом, дотримання касової дисципліни;
проведення переговорів, підписання договорів з партнерами – постачальниками , спілкування з контролюючими органами;
управлінський облік;
готівковий та безготівковий розрахунок;
контроль роботи бухгалтера;
впровадження нових страв і напоїв;
впровадження акцій для потенційних гостей;
впровадження та контроль системи лояльності для потенційних гостей;
контроль та координування відділу маркетингу;
контроль товарних залишків, та замовлення товару;
контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу;
вирішення конфліктних ситуацій;
розробка меню та технологічних карт;
контроль та забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень і залу, відповідно до вимог санітарних норм і правил;
контроль норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Освіта

Прикарпатський Національний Університет ім. В. Стефаника, Інститут Мистецтв. Дизайнер – художник, спеціальність – моделювання одягу.

Дизайн, моделювання одягу, Івано-Франківськ
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word iiko

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельність, організаторські здібності, відповідальність, наполегливість, цілеспрямованість, здатність мислити логічно, об’єктивність, дисциплінованість, доброзичливість, стресостійкість, здатність працювати в команді, відсутність шкідливих звичок, вміння приймати рішення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: