Резюме від 20 листопада 2022 PRO

Валентин

SMM-, контент-менеджер, копирайтер, ретушер, фоторедактор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Волонтер

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ГО «ДОФ», Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Smm менеджер

з 03.2021 по 04.2022 (1 рік 1 місяць)
Finstream, Віддалено (Фінанси, банки, страхування)

Ведення та розвиток впізнаваності бренду в таких соцмережах як Instagram та Telegram. Робота з візуальним контентом. Написання статей для сайту бренду (копірайт/рерайт)

SMM-менеджер

з 11.2020 по 02.2022 (1 рік 3 місяці)
ex-cord.com, Николаев (Приватні особи)

Займався просуванням бренду, пошуком клієнтів та їх наступним консультуванням з роботи в нашому застосунку, а також займався питанням ведення контенту для компанії в Facebook. Серед моїх обов'язків було: копірайт/рерайт, аналіз трендів, веб-дизайн, робота з клієнтами, тестування продукту. передача фідбеку розробникам застосунку

Outreach Linkbuilder

з 07.2020 по 09.2020 (2 місяці)
Международная IT Компания Traffic Terminal, Віддалено (IT)

Займався аналізом та вибудовою посилань; розробляв стратегію з комунікації з вебмайстрами англомовних ресурсів (сайтів/блогів) для подальшої публікації унікальних статтей з посиланням на сайт бренду для подальшої оптимізації росту пошукової видачі сайту замовника

Журналіст у штабі партії "Національний Корпус"

з 09.2018 по 07.2020 (1 рік 10 місяців)
"Національний Корреспондент", Миколаїв (ЗМІ, медіа)

На початку працював не на повну ставку як студент-практикант по своїй правничій спецільності (займався оформленням документообігу та оформлював заяви, звернення, запити до публічної влади міста).

Через рік до мене додались обов'язки журналіста-кореспондента (збір інформації по нагальному питанні, оформлення та написання статтей для ЗМІ, фото та відео-зйомка судових засідань, сесій міської ради та інших подій), а також обов'язки СММ-менеджера (ведення та просування каналу в таких соцмережах як Facebook, Instagram, Telegram)

Освіта

ЧНУ ім. Петра Могили

Юридичeская, Миколаїв
Вища, з 2015 по 2022 (7 років)

Спеціальність: 081 «Право»

Юридичний ліцей

Николаев
Середня, з 2011 по 2015 (4 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Canva Movavi Просування та ведення у Telegram, Facebook, Instagram Адмініструван та наповнення контентом груп/сторінок соц-мереж Написання заяв/скарг/запитів (юр. спеціалізація) Веб-дизайн/ретуш і т.д. Трейдинг Складання т/з для вебмайстра, копірайтера, дизайнера

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Є досвід роботи на посаді linkbuilder (SEO); займався шилінгом; копірайт та рерайт на фрілансі; працював журналістом 2 роки ("Національний кореспондент"), працював SMM-менеджером, на даний момент працюю на фрілансі.

У вільний час пишу курсові та дипломні для студентів, а також є невеликий штат співробітників з написання різних робіт за направленням копірайт/рерайт (в т.ч. і англійською). Також знайомий із трейдингом, є обліковий запис на Binance та TradingView. Активно вивчаю крипторинок, у т.ч. NFT.

Ведеться сімейний проект на Wordpress (kfuu-kennel-club.com.ua), який адмініструю, наповнюю, складаю т/з для вебмайстрів, займаюся питаннями хостингу, домену та сео.

Маю диплом магістра з юридичної спеціальності. Допоможу в написанні заяв та іншої документації у цій галузі. Допоможу із презентаціями, рефератами, курсовими, дипломними.

Рівень англійської В1-В2. Рідні мови: російська та українська, можу брати переклади цих мов, послідовні, письмові чи синхронні.

Добре володію базовими програмами для монтажу контенту Photoshop, Movavi, трохи Ligtroom, Illustrator + Володіння Google Docs, Microsoft Word, Excel, Power Point.

Є досвід написання різного роду статей / копірайт / рерайт - 2 роки; SMM - 3 роки. Займався розвитком та наповненням каналів на Телеграм, Інстаграм та Фейсбук близько 3-х років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: