Резюме від 27 грудня 2022

Андріян

Юрист-міжнародник, асистент керівника, 17 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім.Т.Г.Шевченко

Юридичний, Київ
Вища, з 1984 по 1989 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Юрист/адвокат,асистент керівника зі знанням німецької/англійсько

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Німецька — просунутий

Додаткова інформація

РУДАКОВ АНДРІЯН Геннадійович,
кандидат юридичних наук, незалежний експерт з міжнародного публічного права,міжнародної безпеки, захисту прав людини,прав корінних народів,гендерних питань (Україна, м.Київ).

Народився 20.04.1963 в Україні,в містечку Хорошів (Володарськ-Волинський) Житомирської області,у родині службовців.

Освіту здобув на відділенні «Правознавство» Київського технікуму готельного господарства, юридичному факультеті та відділенні міжнародного права факультету міжнародних відносин Київського Державного Університету ім.Т.Г.Шевченко, в аспірантурі Інституту держави і права Національної Академії Наук України. Крім того, проходив стажування за програмами обмінів у провідних університетах, навчальних та наукових центрах Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Вільно володію німецькою, англійською мовами.

Сферами професійної діяльності є наразі міжнародне публічне право, міжнародні відносини, міжнародна безпека, захист прав людини під час збройних конфліктів, захист прав корінних народів, гендерні питання, порівняльне конституційне право.
Маю понад 25 років різноманітної юридичної практики в галузі господарського, цивільного та міжнародного приватного права, включно з (але не обмежуючись) роботою юрисконсультом в банківських установах, приватних підприємствах з іноземними інвестиціями, провідним юристом/адвокатом/партнером в юридичних компаніях (в т.ч. з Топ-20 найкращих у 1998-2003 рр.)
Маю досвід науково-експертної, викладацької, громадсько-політичної, міжнародної, а також адміністративної діяльності у вищих навчальних закладах, дослідницьких інституціях та органах державної влади України.

Активний учасник розвитку громадянського суспільства і політичної системи України (керівник громадських організацій, голова та член ДВК, спостерігач, експерт, аналітик). Підтримую ділові зв’язки з правозахисними організаціями і професійними співтовариствами, представниками діаспор, сприяючи зміцненню взаєморозуміння та співпраці між народами і державами. В 2016-2019 рр. співпрацював в якості радника-експерта з Меджлісом кримськотатарського народу (КТН) і Кримськотатарським ресурсним центром (КТРЦ).
Маю певний внесок у розвиток наукової, експертної та інформаційно-аналітичної діяльності. Автор понад 60 фахових наукових публікації, з яких: 28 наукових досліджень, опублікованих у співавторстві, викладання курсів лекцій в Україні та за кордоном.

Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики. Представник (менеджер) провідних легкоатлетів України,Литви,Латвії,Польщі,Словаччини,Фінляндії в 1995-2014 рр., менеджер збірної України з надмарафонського бігу в 1994-1998 рр., менеджер збірної України з легкоатлетичного кросу у 2003-2009 рр. Суддя змагань з легкої атлетики (національна категорія),учасник більш ніж 250 легкоатлетичних змагань,включно з 76 марафонами й 27 надмарафонами у 1988-2013 рр.

Сімейний стан: розлучений, доросла донька (23 роки), проживає окремо.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: