Резюме від 26 січня 2022 PRO

Тетяна

Начальник відділу, фахівець з якості, стандартизації, сертифікації, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча, Дистанційно, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу якості

з 03.2021 по нині (3 роки 2 місяці)
ТОВ "ФАКТОРІЯ-АГО", Київ (Харчова промисловість)

Сертифікація виробництва на вимогу FSSC, Halal, Kasher (впровадження документообігу та контроль виконання, супровід сертифікації). Організіція контролю сировини, продукції в процесі виробництва, готової продукції; складання специфікацій сировини та готової продукції; написання ТУ, реєстрація ТУ, внесення змін у ТУ. Контроль роботи виробничої лабораторії (атестація лабораторії, ліцензійні перевірки, впровадження в роботу лабораторії діючих на підприємстві стандартів, контроль виокнання встановлених вимог, планування робочого часу).

Начальник відділу стандартизації та сертифікації виробництва

з 03.2019 по нині (5 років 2 місяці)
ТОВ "Комплекс Агромарс", Київ (Харчова промисловість)

-Розробка, ведення і актуалізація документації системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів у відповідності з вимогами міжнародних стандартів ISO 9001 та FSSC 22000, Європейського і Українського харчових законодавств.
-Верифікація системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів.
-Розробка і впровадження системи НАССР і валідація.
-Підготовка і оформлення документообігу для зовнішніх аудитів та перевірок щодо питань харчової безпеки та якості.
-Планування, підготовка, проведення та оформлення внутрішніх аудитів.
-Внесення змін у технічні умови.
-Навчання персоналу.
-Розробка посадових та робочих інструкцій.

Інженер відділу управління якістю, інженер відділу контролю якості, начальник відділу управління якістю

з 06.2018 по 03.2019 (9 місяців)
Фармацевтична фірма «ФарКос», пгт Гостомель Бучанського р-ну (фармацевтика)

Обов’язки інженера відділу управління якістю:
-Актуалізація документації у відповідності до вимог GMP.
-Розробка та раціоналізація документації.
-Розподіл документації.
Обов’язки інженер відділу контролю якості:
-Розробка специфікацій вхідного контролю.
-Вхідний контроль сировини та готової продукції.
-Відбір проб та оформлення супровідної документації.
Обов’язки начальник відділу управління якістю:
-Актуалізація документації у відповідності до вимог GMP
-Розробка та раціоналізація документації.

Старший фахівець відділу стандартизації та сертифікації виробництва

з 07.2017 по 06.2018 (11 місяців)
ТОВ "Комплекс Агромарс", с. Гаврилівка Вишгородський р-н (аргохолдінг)

підтримання дієвості інтегрованої системи управління (ISO 9001 та FSSC 22000);
- організація, проведення внутрішніх аудитів, складання та контроль за планом корегувальних дій за результатами внутрішніх аудитів;
- організація, підготовка до та супровід під час зовнішніх аудитів;
- організація та проведення ресертифікації, наглядових аудитів за діючими на підприємстві стандартами;
- розробка, введення в дію документації інтегрованої системи управління (інструкції, положення, блок-схеми, бізнес-плани);
- організація внесення змін до технічних умов та надання відповідних пропозицій, контроль за виконанням вимог діючих ТУ;
- організація управління документацією;
- погодження дизайн-макетів етикеток згідно чинного законодавства, в тому числі на експорт;
- ведення номенклатурної бази в програмі 1С:Підприємство;
- розробка, перевірка, введення в дію та організація зберігання посадових інструкцій.
- організація та виконання переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015 та схему сертифікації FSSC 4;
- ведення бази штрих-кодування.;
- проведення навчань щодо виконання ветеринарно-санітарних правил, вимог стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2005; ISO/TS 22001-1:2009;
- знання європейського харчового законодавства, впровадження та підтримка його вимог.

Фахівець відділу стандартизації та сертифікації виробництва

з 03.2016 по 07.2017 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Комплекс Агромарс", с. Гаврилівка Вишгородський р-н (аргохолдінг)

підтримання дієвості інтегрованої системи управління (ISO 9001 та FSSC 22000);
- організація, проведення внутрішніх аудитів;
- організація, підготовка та супровід зовнішніх аудитів;
- організація та проведення ресертифікації, наглядових аудитів за діючими на підприємстві стандартами;
- розробка, введення в дію документації інтегрованої системи управління (інструкції, положення, блок-схеми, бізнес-плани);
- організація внесення змін до технічних умов та надання відповідних пропозицій, контроль за виконанням вимог діючих ТУ;
- організація управління документацією;
- погодження дизайн-макетів етикеток згідно чинного законодавства, в тому числі на експорт;
- ведення номенклатурної бази в програмі 1С:Підприємство;
- розробка, перевірка, введення в дію та організація зберігання посадових інструкцій.

Начальник цеху КВП та А

з 04.2008 по 07.2010 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Комплекс Агромарс", с. Гаврилівка Вишгородський р-н (аргохолдінг)

-організація роботи цеху;
-забезпечення необхідними матеріалами та ресурсами працівників цеху;
-ведення технічної документації.
Робота цеху розділялась на 3 напрямки: КВП та А, метрологія та зв’язок.
КВП та А: облік, ТО та ПР контрольно-вимірювальних пристроїв та автоматики.
Метрологія: облік ЗВТ, проведення держповірок, атестацій, калібрувальних робіт, перевірка точності вимірювань ЗВТ (ваги, манометри) за допомогою еталонних приладів; введення в експлуатацію ЗВТ.
Зв’язок: ТО та ПР засобів зв’язку.

Освіта

Харківський національний інститут радіоелектроніки (ХНУРЕ).

Радіоелектронні пристрої, системи та комплекси. Інженер засобів радіо та телебачення., Харків
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Вміння та навички:
- тренінг з управління персоналом (2009 р.);
- курс «Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень стандартів ISO 22000:2005 та ISO 19011:2011». (2016 р.) Наявність сертифіката;
- курс «Практичні аспекти впровадження ISO 9001:2015» (2017 р.);
- курс «Нові вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів відповідно до вимог нової версії ISO 22000:2018 та контролю безпечності та якості продукції згідно ISO 19011:2018» (2019 р.);
- володіння англійською мовою – середній рівень;
- вільне володіння комп’ютерними програмами Word; Excel;
- базове знання облікової програми 1С:Підприємство;
- знання вимог діловодства.
Додаткова інформація:
-дисциплінованість; пунктуальність, відповідальність, працьовитість;
-не конфліктність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: