• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6340338/

Керуючий магазином, 45 000 грн

Розглядає посади:
Керуючий магазином, Керуючий рестораном, бізнес-аналітик (HoReCa), Бухгалтер, Управляючий мережою кав'ярень, Обліковець, Аналітик, Керуючий проєкту, Комерційний директор, Операційний директор, Адміністратор кафе
Вид зайнятості:
повна, неповна
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий проєкту

з 02.2025 по 06.2025 (4 місяці)
ФОП Тартак, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управлінський облік, та операційна діяльність. 3 заклади.
Дистанційно!

Керуючий мережею кав'ярень

з 06.2023 по 02.2025 (1 рік 8 місяців)
OldTram, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий мережею кав'ярень формату ToGo
7 -кав'ярень в Одесі
1- в Овідіополь
Свій склад,цех з обжарки кави свого бренду, виробництво кондитерських виробів.

Керуючий пекарні

з 04.2022 по 07.2023 (1 рік 3 місяці)
Булочкі, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управление всеми процессами работы торговой точки.
Первичная бухгалтерия.
Контроль работы, обучение, составление графика персонала. В подчинении 18 чел.
Кассовая дисциплина, инкассация.
Работа с программами Iiko, poster
Разработка чек-листов, скриптов для линейного персонала.
Работа с отзывами гостей, улучшение клиентского опыта.

Увольнение в связи с не соответствием договоренностей.

Операцій директор ресторану при кинотеатрі

з 05.2021 по 04.2022 (11 місяців)
ТОВ "Киноклуб Булгаков", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Управління командою та людськими ресурсами:
-Створення команди розважального комплексу.
-Побудова правил роботи та комунікацій у команді.
2. Створення операційної стратегії:
-Підбір технічного обладнання та опрограмного забезпечення.
- контроль робіт на етапі будівництва.
3. Планування бюджету та створення стратегії розвитку.
Складання всіх бізнес-процесів.

Звільнення за згодою сторін, у зв'язку із завершенням проекту та виходом інвестора з ринку України, через війну

Співвласник кафе

з 05.2021 по 12.2021 (7 місяців)
Дитяче івент-кафе, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Дитяче івент кафе

Менеджер клубу/операційний менеджер

з 07.2020 по 05.2021 (10 місяців)
Ночной клуб "Oscar", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи залу, касової зони, якості обслуговування відвідувачів.
Управління персоналом (підбір нових співробітників, розстановка по зонах, враховуючи найсильніші сторони кожного співробітника, розподіл обов'язків та делегування повноважень, навчання, складання графіків).
Забезпечення та контроль наявності необхідних товарних ресурсів, перевірка технічного стану обладнання, дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, санітарно-гігієнічних норм.
Щоденні звіти в Excel.
Робота в програмі 1С та Poster
Ефективне та швидке вирішення конфліктних ситуацій.
Створення позитивного іміджу закладу (дотримання правил етикету, організація приємної доброзичливої ​​атмосфери, вивчення споживчих уподобань відвідувачів, робота з претензіями, скаргами та облік побажань гостей, усунення недоліків у роботі закладу).
Підготовка пропозицій та їх реалізація щодо мінімізації витрат на ресурси.
Матеріальна відповідальність. Закриття дня. Розрахунок за картами гостей. Видача заробітної плати працівникам.
Закупівля товарів та видаткових матеріалів.
Виконання інших обов'язків у разі потреби.

Звільнення за власним бажанням, у зв'язку з жорстким карантином.

Торговельний представник HoReCa

з 02.2018 по 07.2020 (2 роки 5 місяців)
Карпатські Мінеральні Води, ТД, Одеса (Харчова промисловість)

HoReCa(75%) та роздріб(25%)
район- Таірова.
Розвиток територіі
Продаж та презентації асортименту
Робота з дебіторами
Зменшення кількості повернення
Лояльна робота з усіма ТТ
Самостійно розвивала клієнтську базу з 0 до більш ніж 150 лояльних клієнтів.

Звільнення за власним бажанням, через зміну керівництва.

Менеджер нічного клубу

з 05.2017 по 07.2018 (1 рік 2 місяці)
ИП Іванова О.В, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення позитивного іміджу закладу.
Вирішення та запобігання конфліктним ситуаціям.
Навчання та стажування персоналу, розподіл їх за зонами відповідальності.
Складання графіка працівників.
Розробка акцій та заходів закладу.
Звітність у програмі iiko front/office
Первинна бухгалтерія 1С, Excel
Калькуляція та розробка меню з керуючим.
Участь та проведення інвентаризації.
Виплата та розрахунок зп персоналу.

Керуючий ресторана

з 03.2016 по 05.2017 (1 рік 2 місяці)
Банкетний зал -ресторан "Кетрін", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка закладу до відкриття та закриття;
Розподіл обов'язків між працівниками,
Навчання персоналу;
Контроль персоналу, трудової дисципліни та залагодження конфліктів;
Підбір персоналу та його узгодження з власником;
Вітання гостей – коли адміністратора немає .
Контроль за організацією банкетів та виїзних заходів;
Підготовка залу до свят та організація виступів запрошених артистів;
Дотримання протипожежних заходів, СанПіН, робота з контролюючими органами;
Робота з постачальниками;
Контроль роботи із соціальними мережами, питаннями гостей, відгуками;
Упорядкування звітності.
Інвентаризація
Реклама та PR менеджмент.

Співзасновник/КВП(керівник відділу продажів)та маркетингу

з 01.2015 по 02.2016 (1 рік 1 місяць)
Інтернет-магазин спортивних товарів, Одеса (Роздрібна торгівля)

Управління продажем:

- Маркетинг та контроль роботи роздрібних магазинів (3 магазини в Одесі)
- Управління інтернет-магазином:
Роздріб/опт/дропшипінг.
Переговори із оптовими покупцями.

Навчання менеджерів скриптів та методів продажів. В2В та В2С

Ведення документації (первинна бухгалтерія, маркетинг)

- логістика, складання маршрутів доставки.

Реклама та просування:
- PR інтернет-магазину (ЗМІ, СММ, блоги, youtube)
- Маркетинг(онлайн та офлайн)-в тому числі Google AdWords,Яндекс директ, метрика тощо

Персонал: у підпорядкуванні 48 люд.

У зв'язку з порушенням домовленості з другим співзасновником, продала свою частину бізнесу та пішла.

Менеджер двох нічних клубів, "права рука"власника

з 06.2013 по 12.2014 (1 рік 6 місяців)
Нічний клуб "DossPilass" та "Paradise", Сімферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант/бармен

з 06.2011 по 06.2013 (2 роки)
Нічний клуб "DossPilass", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НАПКС

Маркетинг та менеджмент підприємства, Сімферополь
Незакінчена вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Лицей №1

Экономика, Симферополь
Середня спеціальна, з 2001 по 2012 (10 років 8 місяців)

Среднее+среднеспец. образование.

Знання і навички

  • Комунікабельність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Про себе:
Відповідальність за ухвалені рішення.
Вміння швидко орієнтуватися у ситуації, вирішувати конфлікти та приймати екстрені рішення.
Навички презентацій; вміння переконувати; креативне мислення; наполегливість; націленість на результат.

Функція -ДУМАТИ і ПРИЙМАТИ РІШЕННЯ швидко! - Вбудована за замовчуванням.
Компанія Tiens, мережевий-маркетинг та біржі, не пропонувати!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: