Резюме від 13 жовтня 2022 PRO

Дмитро

Продавець-консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець

з 12.2021 по 08.2022 (8 місяців)
Premium_cv, Чернівці (Продаж чоловічого одягу)

Продавав та надавав консультацію клієнтам, проводив ревізії та слідкував за порядком на роб. місці. Здійснював успішні торгівлі.

Освіта

Одеська Юридична Академія

Кримінальна юстиція, Право, Чернівці
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Одеська Юридична академія, готує спеціалістів юристів які будуть працювати в різних юридичних сферах, таких як Національна Поліція, адвокатура, прокуратура, та різних сферах юриспруденції. ОЮА є декілька філіалів по всій Україні, рахується одним із найпристижніших вузів по Україні. Також наш диплом визнається за кордоном.

Знання і навички

Продаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Молдавська — початковий

Додаткова інформація

Мене звуть Дмитро, мені 23 роки, не одружений, проживаю в Чернівецькій обл., новоселицькому р-н. Навчаюсь в Одеській Юридичній Академії за спеціальністью 081Право, кримінальна юстиція, на 2-му курсі магістратури. Батьки працюють за кордоном. Моє хоббі це спорт, відвідую тренажерні зали, люблю настільний тенніс та футбол, активний відпочинок. Маю досвід в сфері продажі, а саме продажі чоловічого одягу, та побутової техніки. Без шкідливих звичок, завжди ставився до цього негативно. Володію сертифікатом про визнання держ Української мови. Маю певні якості а саме: комунікабельність, лідерські якості, честність та відповідальність, працьовитість, наполегливість та мотивованість, а також інш. Швидко навчаюсь чомусь новому, маю велике бажання навчатись на розвиватись в всіх можливих сферах. Люблю спілкування з людьми, швидко знаходжу підхід та спільний зв‘язок. Надіюсь на дружній колектив та хороші умови. Буду радий розглянути всі ваші пропозиції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: