Резюме від 15 липня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6351201

Бухгалтер, економіст, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Сєвєродонецьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

С*******Тетяна Сергіївна
Дата народження: ** березня 198* р.
Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул.Гагаріна, **/**
Тел. *******
Мета: працевлаштування економістом
Досвід роботи.
УДКСУ у м.Сєвєродонецьку Луганської області . Головний спеціаліст, відділ надходжень та видатків ( з 01.2018р. по 04.02.2020р.)
УДК у м.Сєвєродонецьку Луганської області. Провідний спеціаліст, операційний відділ ( з 02.2004р. по 12.2010р.)
(з 01.2011р. по 01.2018р. перебувала у декретній відпустці)
Освіта - повна вища (з 09.1998р. по 06.2003р.)
Спеціалізація – економіка підприємства.
Кваліфікація – спеціаліст.
Закінчила у 2003 році Східноукраїнський Національний університет імені Володимира Даля.
Професійні компетенції(навички та вміння,допуски)
•Навички роботи з комп’ютером.
Впевнений користувач пакета MS Office. Знаю як працювати в інтернеті, знаходити потрібну інформацію. Маю навички роботи з оргтехнікою – принтер, ксерокс,факс.

•Добре знаю та виконую роботу щодо виконання державного та місцевого бюджетів за видатками, забезпеченням здійснення постійного контролю за цільовим та ефективним використанням коштів державного та місцевого бюджетів. Маю навички роботи у бюджетній бухгалтерії: приймання, перевірка,а також складання звітів форми 2м,2д у програмі «Є-звітність», маю вміння виконувати бухгалтерські проводки(відновлення касових видатків та ін.), досконало знаю вимоги складання платіжних доручень,первинної документації. Знайома з новою системою рахунків IBAN, маю багатий досвід у сфері споавляння доходів державного бюджету (повернення коштів за висновками ДФС, виконавчими листами та рішеннями). У своїй роботі користувалася багатьма законами, наказами МФУ, інструкціями. На досконалому рівні знайома з програмою АБС «Барс». Маю багатий досвід роботи в системі «Клієнт-банк». Вмію працювати з великим обсягом інформації.


•Знання мов. Російська мова(експерт). Українська мова та ділова українська мова(експерт, володію на високому рівні, можу грамотно складати документи, маю сертифікат). Англійська мова(середній рівень)


Професійні якості
За виключенням професійних навичок, я – відповідальна, чесна, порядна, уважна, працездатна, старанна людина, яка вміє організувати свій робочий процес. Маю аналітичний склад розуму, швидко навчаюся. Поважаю чужу думку, йду на компроміси але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Люблю цифри та все, що з ними пов’язано. До роботи ставлюсь з максимальною віддачею.
Маю гарну характеристику з попереднього міста роботи)

23 лютого 2020 р.



Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: