Резюме від 11 січня 2024

Іванна

Заступник директора, 13 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Стебник
Готовий працювати:
Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ОСВІТА :
-закінчила у 2011р. Дрогобицький коледж статистики Національної академії статистики, обліку та аудиту за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію «Молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.
-закінчила в 2013р Національну академію статистики, обліку та аудиту і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Облік та аудит» та здобула кваліфікацію бакалавра з обліку та аудиту.
ДОВСІД РОБОТИ :
-з 2013р. працювала в компанії ТзОВ ТД «Аванта» супермаркет «Колібліс» : один рік була Продавцем торгового залу, після чого, три роки працювала Касиром торгового залу, потім 2 роки займала посаду Бухгалтера. Впевнений користувач ПК, досвід роботи з програмою 1С (облік касових операцій; внесення прихідних та розхідних накладних; переоцінка, переміщення, списання товару; проведення інвентаризацій, інкасація).
- з 2019р. працюю в компанії «Лемар-євросервіс» це готель, ресторан, піцерія «Дворик Лева», адміністратором. В мої обов`язки входить: контроль за роботою персоналу готелю і ресторану, бронювання номерів, ведення ділової переписки, вибір оптимальних варіантів для співпраці, робота з тур. операторами і тур. фірмами, ведення бухгалтерії готелю, контроль за чистотою готелю і ресторану. Дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація банкетів, організація концертів, вечорів живої музики.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ :
-Наявність досвіду роботи з ПК на рівні впевненого користувача: ОС Windows, MS Word, MS Excel, ел. Пошта, знання 1С: Торгівля і склад, готельна програма.
ОСОБИСТІ НАВИЧКИ:
-робота на результат, швидко вчусь, доброзичлива, відповідальна, уважна до деталей, лідерські якості, всі справи доводжу до кінця, незважаючи на перешкоди. Здатність планувати і оптимізувати виконання задач. Сумлінність та старанність, розуміння важливості роботи з документами і інформацією, в тому числі обмеженого доступу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами