Резюме від 4 серпня 2020

Олександр

Водій, менеджер з продажу автомобілів, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Волинь-зерно-продукт, Луцьк (Агропромислове виробництво)

Перевезення персоналу, клієнтів, відрядження по містах із керівництвом. Щомісячне виконання плану роботи та отримання премії.

Освіта

Мирогощанський аграрний коледж

Мирогоща
Середня, з 2011 по 2015 (3 роки 10 місяців)

Вивчення механізму роботи сільськогосподарських машин, легкових автомобілів, вантажних, тракторів, різних типів інвентаря, запчастин, складова та будова усіх типів та видів транспорту. Вивчення правил дорожнього руху та засвоєння на практиці.

Додаткова інформація

Маю чудові навички водіння, знання роботи машини, марки машин, їх будова та складова. У пошуку роботи, де знадобляться мої знання та досвід, а також комунікативні навички і здатність брати на себе високий рівень відповідальності. Поважаю думки інших, знаходжу вірні варіанти комунікації. Знаю будову всіх запчастин автотранспорту та можу спокійно розповісти та пояснити клієнту механізм та переваги автомобіля. Віддам перевагу роботі, де зможу застосувати знання та вміння, а також компанії з високими етичними цінностями. Є бажання працювати в дружньому колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: