Резюме від 7 грудня 2023 PRO

Альона

Копірайтер, райтер, автор текстів, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Дистанційно, Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Копірайтер

з 11.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Livepage - Digital Marketing Agency, Дніпро (Маркетинг, реклама, PR)

Пишу тексти різного обсягу, формату та направлення. Дотримуюсь вимог ТЗ, дедлайну та органічно вписую ключові слова або фрази. Частіше за все обираю такі теми: кіберспорт, платіжні системи та косметика. Пишу українською та російською мовами.

Контент-менеджер

з 07.2021 по 10.2021 (3 місяці)
Мальта, Кременчук (Роздрібна торгівля)

Наповнювала платформу Prom.ua контентом. Прописувала ключові слова згідно з тематичними запитами. Створювала унікальні тексти для категорій, підкатегорій та описувала кожну позицію, враховуючи SEO-оптимізацію. Також заповнювала картки товарів з їх характеристиками та усувала технічні збої, що іноді виникали внаслідок неправильної вигрузки із системи 1С. Все тексти виконувала у двох варіантах: російською та українською мовами.

Копірайтер

з 10.2019 по 04.2020 (6 місяців)
RiverSoft, Кременчук (IT)

Писала статті для блога нашого проєкту. Відправляла рекламні статті в ЗМІ, котрі мали потрібну ЦА. Аналізувала, прописувала та оформляла контент-план з урахуванням особливостей інфопродукта та його унікальних якостей. Також брала участь в написанні UX-текстів.

Освіта

Дніпровський національний університет ім. Олеся Гончара

Факультет систем та засобів масової комунікації. Спеціальність: журналістика, Дніпро
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Захистила диплом на тему медіаграмотності в соціальних мережах. Протягом місяця проходила стажування на місцевому каналі Кременчука - КТРК. Проводила опитування, самостійно зробила декілька сюжетів, що вийшли на телебаченні.

Додаткова інформація

Антилінива, відповідальна, швидко навчаюсь. Прагну розвиватись та заробляти. Багато читаю та пишу. В пошуках способов реалізації свого потенціалу.

Маю практичний досвід у копірайтерстві 3 роки та хочу продовжувати цей шлях. Маю бажання з кожним проєктом робити краще, більше та цікавіше. Розглядаю віддалену співпрацю з дотриманням дедлайнів, але без чіткого 8-годинного робочого графіка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: