Резюме від 6 червня 2022 PRO

Ніна

Бухгалтер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
ФОП, М. ЛУЦЬК (Легка промисловість)

Первинна документація. (Прихідні, розхідні накладні, рахунки) Переміщення між складами. Повернення) Каса. Авансові звіти. Ціноутворення. Звірка з контрагентами.

Оператор ПК

з 02.2020 по 05.2021 (1 рік 3 місяці)
ТзОВ "РДСК", Луцк (Торгівля)

Робота з клієнтською базою. Оформлення замовлень клієнтів в телефонному режимі. Оформлення прайс листів. Робота в 1 С. Ціноутворення. Внесення замовлення. Формування зведених накладних на маршрут.

Бухгалтер

з 07.2018 по 11.2019 (1 рік 4 місяці)
ФОП, Луцьк (Гуртівня продовольчих товарів)

Робота з клієнтами. Оформлення прихідних та розхідних документів. ТТН. Ведення обліку каси. Акти звірки з покупцями та постачальниками. Контроль за залишками товарів на складі. Замовлення товару. Проведення інвентаризації. Оформлення повернення товару. Вирівнювання пересорту. Внесення калькуляцій по виробництву (а саме фасування круп, борошна та цукру та виробництво борошномельної продукції)

ФАХІВЕЦЬ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

з 09.2016 по 07.2018 (1 рік 10 місяців)
Аутсьорсінгова компанія, Луцк (Роздрібна торгівля)

Ведення товарного обліку 19 магазинів, каса (336, 335, 301), звірка 28 рахунку. Потижнева звірка реалізації. Поденне закриття виробництва ( фаст фуд). Списання матеріалів та тарно- пакувальної продукції, введення мшп в експлуатацію. Інвентаризація та списання складу браку. Робота в Медку (реєстрація додатків 2, звірка кредиту для подання декларації з ПДВ). Каса офісу та авансові звіти.

Бухгалтер

з 09.2015 по 09.2016 (1 рік)
ТОВ "Волиньфарм", Луцк (Торгівля (фармацевтична продукція))

Клієнт-банк, банківські виписки, адміністрування ПДВ (до 1500 документів за дату), складання і здача декларації по ПДВ

Менеджер (управитель) з адміністративних питань контролінгу

з 09.2010 по 04.2015 (4 роки 7 місяців)
Приватна юридична компанія, Луцьк (Комплексне юридично-інформаційне обслуговування)

Контроль за роботою офісу (адміністративні та господарські питання, виконання розпоряджень керівництва),ведення переговорів з клієнтами, пошук нових потенційних клієнтів, формування бази електронних адрес потенційних клієнтів, розсилка пропозицій по співпраці, замовлення рекламної продукції, візиток,офрмлення договірної документації, ведення бухгалтерії (формування та здача звітності в податкову інспекцію та по фондах, ведення поточної бухгалтерії, контроль за розрахунками з клієнтами (дебіторською заборгованісттю), акти звірки з клієнтами, інша поточна бухгалтерська робота, списання пального та оформлення шляхових листів легкового автомобіля, ведення 2-х підприємців на єдиному податку 3 група, робота з "Клієнт-банком", робота в програмі 1С 7 та 1С:8.2 версія УТП, ведення кадрової документації та формування та внесення змін в штатний розпис, робота з клієнтами, формування пакетів документів для подання в судові органи та інші організації.

Освіта

Львівський банківський коледж

Банківська справа, Львів
Вища, з 1991 по 1996 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність за дипломом "Молодший спеціаліст банківської справи"

Знання і навички

Email Бухгалтерський облік

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Інші навики: знання комп"ютера, швидкий набір текстів в тектових редакторах, робота в табличних редакторах, знання документарної справи (правильне заповнення та ведення документів), робота з внутрішньою і зовнішньою електронною поштою, робота з офісною технікою (факс, сканер, ксерокс), знання ділоодства, кадрової документації, вміння проводити співбесіди

Схожі кандидати

Бухгалтер
Луцьк

Бухгалтер
10000 грн, Луцьк

Менеджер з продажу, помічник бухгалтера
9000 грн, Луцьк

Бухгалтер, помічник головного бухгалтера
25000 грн, Луцьк, Дистанційно

Головний бухгалтер
Луцьк, Дистанційно

Бухгалтер
Луцьк

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: