Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 квітня 2024

Виктория

Банковский специалист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Чала Вікторія Сергіївна
(15.10.1983 р.н., м. Харків)
Грудень 2023 р. по теперішній час. Менеджер з розвитку фінансового бізнесу АТ «Укрпошта»
Посадові обов’язки :
Організовувала:
•Залучення контрагентів (проведення переговорів щодо умов співпраці з потенційними клієнтами (компаніями), підготовка комерційних пропозицій).
•Підготовка до укладання та погодження згідно затверджених у Товаристві вимог проектів договорів з контрагентами про надання фінансових послуг Товариством.
•Підписання, в рамках наданих повноважень, договорів та додаткових угод до них з приймання платежів, послуг з формування електронних реєстрів за прийнятими платежами, приймання, виплати, пересилання, обміну грошових переказів (у тому числі поштових) та суміжних (допоміжних) послуг до них, надання баз заборгованостей, виплати пенсій та грошової/соціальної допомоги та інших фінансових послуг.
•Відстоювання інтересів Товариства під час проведення перемовин або ведення поточної комунікації з клієнтами або потенційними клієнтами.
Здійснювала:
•Аналіз стану виконання показників, планів щодо напрямку фінансового бізнесу у Харківському регіоні
•Пошук та впровадження способів/інструментів збільшення обсягу продаж Послуг.
•Функції ініціатора (замовника) договорів з надання фінансових послуг Товариством (підготовка, оформлення, узгодження, укладення, контролю за належним виконанням договорів тощо), укладання та виконання яких входить до функцій та завдань, визначених розпорядчими документами Товариства. Здійснює припинення та/або зняття з обліку договорів, виконання яких втратило актуальність для Товариства.
•Ведення бази договорів, проведення аналізу їх ефективності для Товариства через аналіз обсягів наданих послуг та отриманих доходів.
•Створення бази потенційних клієнтів та плану залучення нових клієнтів, аналіз ефективності проведених власних заходів.
•В межах компетенції своєчасний розгляд звернень громадян та контрагентів.
•Погодження від імені керівника ініціатора проектів дохідних договорів за напрямком фінансового бізнесу, якщо ініціатором виступає менеджер з продажу фінансових послуг.
Липень 2023 р. по листопад 2023р.Фахівець з обслуговування клієнтів АТ КБ «Приватбанк»
Посадові обов’язки:
-Продаж продуктів банка: кредити, страхування, депозити, картки.
-Відкриття рахунків фізичним особам та ФОП, оформлення депозитів, видача кредитів (підвищення лімітів по кредитним картам, кредит готівкою, авто в кредит, житло в кредит), відкриття пластикових карток, проведення ідентифікації клієнтів, контроль виконання планових показників. Виконання індивідуальних планових показників.
-Продаж продуктів в телефонному режимі.
Квітень 2023 р. по липень 2023р.Начальник сектору підтримки фінансових послуг відділу послуг Харківської дирекції АТ «Укрпошта»
Посадові обов’язки:
-підтримка продажів відділень, виконання фінансового плану і плану продажу фінансових послуг на відділеннях. Взаємодія та співпраця з клієнтами (компаніями) підтримка, та розвиток ділових в

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами