• PRO

Тетяна

Клієнт-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Знам'янка
Готовий працювати:
Дистанційно, Знам'янка

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лаборант фізичних та хімічних досліджень

з 04.2019 по 04.2020 (1 рік)
Комунальне підприємство "Знамянська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради, Знам'янка (Санаторне лікування)

Проведення дослідження хімічного складу мінеральної радонової води, щоденне вимірювання вмісту радону в ній при заборі з свердловин та при проведенні лікувальних процедур, щоденний облік забору та використання мінеральної радонової води зі свердловин та водопровідної води з водогону "Дніпро-Кіровоград". Дослідження складу стічної води підприємства.
Огляд та контроль санітарного стану зон санітарної охорони. Розрахунок кількості скидів забруднюючих речовин зі стічними водами в поверхневі водні обєкти.
Щоденний аналіз жорсткості котлової води в різних точках забору після фільтрів, що подається на паровий та водогрійний котли.
Регенерація фільтрів для зниження жорсткості використовуваної води.
Розрахунок викидів у атмосферу забруднюючих речовин та парникових газів.
Облік накопичення відходів та передача на утилізацію.
Подача інформації для складання квартальних звітів до фіскальної служби та екологічної інспекції.
Складання річних звітів з екології, використання мінеральної та водопровідної води, поводження з відходами, кількості викидів забруднюючих речовин та парникових газів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи. Вчитель біології та хімії

з 08.1992 по 05.2018 (25 років 9 місяців)
Знам`янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради, Знам'янка (Навчання, виховання, медична реабілітація дітей з вадами фізичного розвитку зі збереженим інтелектом або з вадами розумового розвитку)

З 1992 по 2018 роки працювала вчителем біології, хімії, екології та природознавства у Знамя`нській спеціальній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради. Працювала з дітьми з порушеннями опорно-рухового апарату з вадами інтелектуального розвитку та зі збереженим інтелектом. Маю досвід індивідуального навчання учнів та роботи з дітьми з аутизмом, вадами слуху, зору, мовлення, психічно нестабільними, з комплексними вадами та з їх батьками та опікунами. Пріоритетом вважаю формування у них позитивного мислення та ставлення до навчання та виховання, коригування та заміщення вад розвитку, підвищення інтелектуального ресурсу особистості.
Працювала протягом 3,5 років заступником директора з навчальної роботи на час відустки по догляду за дитиною основного працівника.
Спеціаліст вищої категорії. Учасник та лауреат всеукраїнських конкурсів проектів, виконаних з учнями з вадами розумового розвитку, ІІІ місце обласного конкурсу освітніх блогів. Систематично підвищувала кваліфікацію з допомогою очних та он-лайн курсів та тренінгів, маю відповідні сертифікати.
Вивчаю передовий педагогічний досвід, публікувала статті та розробки у всеукраїнських педагогічних виданнях, працюючи заступником директора з навчальної роботи, залучала до вивчення та поширення досвіду роботи вчителів школи.
Як голова методичного обє`днання класних керівників, впроваджувала нестандартні форми методичної роботи.
Працюючи заступником директора, координувала роботу працівників школи з учнями та батьками. Маю досвід складання та мобільного коригування навчального навантаження педагогів, розкладу занять з метою раціонального планування робочого часу учнів та педагогів, використання матеріальної бази школи, навчальних кабінетів, майстерень відповідно до санітарних норм та методичних рекомендацій.

Освіта

Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С.Сковороди

Природничий, вчитель біології та хімії, Харків
Вища, з 1987 по 1992 (4 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою (червоний), що дає право викладати хімію, біологію

Знання і навички

  • Планування, коригування розкладів та графіків, розвязання конфлі

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Легко встановлюю контакти з людьми, комунікабельна, вмію враховувати їх побажання, рекомендації та пропозиції. Маю досвід виходу зі складних конфліктних ситуацій. Вмію планувати роботу різних ланок навчально-виховного процесу, декілька разів пояснити точку зору чи навчальний матеріал у різних формах, знаходити аналогії для порівняння процесів та об`єктів.
Швидко навчаюсь. Володію навичками роботи з компютером, інтерактивною дошкою, складаю он-лайн вправи, опитувальники, презентації, колажі, інтерактивні карти, мнемокарти та ін, застосовую хмарні технології, он-лайн сервіси у організації роботи учнів та школи вцілому, контакту з батьками, збирання та обробки статистичної інформації. Створила декілька різнопланових блогів для вивчення різних тем навчального матеріалу. Блог з безпеки життєдіяльності з творчими роботами учнів, створений за участі колег став переможцем обласного конкурсу з безпеки життєдіяльності. Організовувала та проводила квести та веб-квести.
Вільно володію російською та українською. Можу працювати віддалено, організувати робочий процес відповідно вимог. Знаходжу позитивне вирішення будь-яких ситуацій. Прагну працювати у злагодженій креативній команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: