Резюме від 2 січня 2021 PRO

Юлія

Медсестра, акушерка, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старша акушерка жіночої консультації

з 05.2001 по 08.2020 (19 років 3 місяці)
КНП"КДЦ Дніпровського району м.Києва ", Київ (медиче обслуговування)

Виконувала всі функціональні обов'язки,володіла всіма методами надання долікарської допомоги вагітним жінкам і гінекологічним хворим та методами невідкладної допомоги,асистувала при малих гінекологічних втручаннях,вела медичну документацію.Як старша акушерка я маю навики проведення таких медсестринських
маніпуляцій: вимірювання артеріального тиску, підрахунок частоти пульсу, проведення внутрішньом’язових, внутрішньовенних, підшкірних ін’єкцій, постановка інфузійної системи, забір крові з вени,провожу КТГ вагітним.
Протягом 2017 – 2019 років, мною систематично здійснювався контроль за дотриманням санітарно-епідемічно го режиму у відділенні, використанням медикаментів, перев’язувального матеріалу, медичного інструментарію та обладнання, веденням медичної облікової документації згідно із затвердженими формами, а також проводились господарсько-адміністративні огляди. Організовувала зустрічі з представниками фірм, під час яких персонал жіночої консультації ознайомлено з новими медичними препаратами.Мною проводились заходи з раціональної праці та розстановки кадрів середнього і молодшого медичного персоналу згідно з затвердженими графіками робіт, щомісячно складались табелі роботи, відпусток та чергувань у святкові і вихідні дні персоналу жіночої консультації.

Освіта

Київське медичне училище № 3

Акушерка, Київ
Середня спеціальна, з 1995 по 1999 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення кваліфікації за спеціальнісю "Акушерство "

2019 (грудень)

Додаткова інформація

Після закінчення медичного училища працювала акушеркою Пологового будинку № 5. А з 2001 року працюю в жіночій консультації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: