Резюме від 31 жовтня 2021 PRO

Ілона

Вихователь, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець продовольчих товарів

з 05.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Студент-практикант. Вчитель

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов Білоцерківської міської ради Київськ, Біла Церква (Освіта, наука)

Велике значення у своїй роботі я приділяю інтегрованим урокам. Головна моя ціль - допомогти дітям виробити цілісне бачення навколишнього світу й самого себе. Зайняти певну життєву позицію стосовно природи й суспільства. Це те, до чого нас закликали колеги і те, що навчали в коледжі. Ці знання важливі не тільки в педагогічній сфері, а й у власному житті також.

Для подолання складності в різних ситуаціях, я ретельно аналізувала свою роботу. Щоб заохотити дітей до навчання використовувала,наприклад, на уроках математики цікаві розминки, але обов’язково пов’язані з основною темою уроку. Деякі з них беру з методичних посібників, а деякі «народжуються» під час підготовки до певних уроків. Дітям завжди подобаються і віршики про дні тижня, і віршовані задачі, і лічилки. Дуже важливо, що в учнів такі завдання розвивають гнучкість мислення, ділову активність.

Мені вдалося за допомогою різних спостережень, ігор, форм спілкування як в урочний, так і позаурочній час здобути довіру дітей, встановити з ними контакт, зрозуміти їхні задуми, переживання.

З батьками дітей у мене склалися партнерські відносини. Мною були проведені дискусії на теми: «Чим з того, що ви виховали у своїй дитині, ви можете пишатися?», «Які якості, на ваш погляд, повинні мати батьки, щоб правильно виховувати дітей?». Позакласна робота сприяла реалізації багатьох навчальних і виховних завдань. У своїй роботі приділяла цьому багато часу, виховна робота допомагає досягти кращого засвоєння школярами досліджуваного на уроках матеріалу.

Студент-практикант

з 02.2018 по 03.2018 (1 місяць)
Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18 Білоцерківської міської ради Київської області, Біла Церква (Освіта, наука)

Проводячи виховні години та заходи спиралась на такі завдання:
-розвивати творчу особистість;
-забезпечувати умови для розвитку «внутрішнього» я;
-вчити висловлювати свої думки, не ображаючи інших;
-формувати найкращі людські риси, бажання і вміння бачити і творити красу і добро;
-створювати умови для отримання почуття радості і задоволення від навчання та бажання вчитися;
-не лише передавати учням певну суму тих чи інших знань, а навчити здобувати ці знання самостійно, вміти застосовувати їх для розв’язання пізнавальних і практичних завдань.

Мною були розроблені та проведені виховні години на різні теми: про дружбу, правила поведінки в лісі, між людьми та в суспільстві, правила поводження на дорозі, особиста гігієна тощо.

Освіта

Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж

013 Початкова освіта. Англійська мова, Біла Церква
Середня спеціальна, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Ключовим питанням у педагогічній діяльності є розвиток дітей молодшого віку у процесі засвоєння навчального матеріалу. Велику увагу вчитель звертає на такі ознаки: якість знань, уміння застосовувати їх у навчальній роботі, на практиці, орієнтування у матеріалі, темп і легкість засвоєння нового матеріалу, міцність запам'ятовування та інше. При цьому враховуються індивідуальні особливості учнів. Також вчитель використовує інтерактивні технології: навчання через гру, технологію кооперативного навчання, технологію колективно-групового навчання, вміє знаходити правильний підхід до кожного учня в навчально-виховному процесі, використанні творчих завдань, які спрямовані на виховання гуманних якостей особистості.

Додаткова освіта та сертифікати

«Нова українська школа: від гасла до реального втілення ідеї»

1, 5 годин

Знання і навички

Користувач ПК Windows

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Особистісні якості: спостережлива, компетентна та спрямована, ініціативна, зацікавлена та завжди прагну до творчості, також справедлива, ретельна, впевнена у собі, дотримуюсь моральних норм. Маю компромісну поведінку.

Схожі кандидати

Няня
50000 грн, Київ

Няня
Київ

Доглядальниця, няня
Київ, Черкаси, Інші країни

Няня
25000 грн, Київ

Няня в сімю
Київ

Помічник вихователя
10000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: