Резюме від 24 квітня 2024

Евгеній

Керівник будівельного департаменту, 75 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

БОНДАРЕНКО
ЄВГЕНІЙ ВАСИЛЬОВИЧ



Громадянство - громадянин України
Число, місяць і рік народження - 11.01.1987 р.

Місце народження- Місто Київ.

Освіта: вища повна, спеціаліст, інженер - будівельник, факультет ГІСУТ Київського Національного університету будівництва і архітектури.
За спеціальністю міське будівництво та господарство. 2004-2010 р.р. навчання;.

Володіння мовами -українською, російською – вільно;
англійською – читаю і перекладаю зі словником.
Маю власний автомобіль, посвідчення категоії Б, стаж 15 років

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ


10.2009-11.2010
Бурильнком – ТОВ «Фундамент», м. Київ;
11.2010-04.2011
Майстер будівельних та монтажних робіт – ТОВ «Фундамент», м. Київ;
04.2011 – 12.2014
Майстер (будівництво житлових багатоповерхових комплексів) - ПрАТ ВПБФ «Атлант», м. Київ;
12.2014-02.2017
Виконавець робіт (будівництво житлових багатоповерхових комплексів), виконуючий обов'язки начальника дільниці – ПрАТ ВПБФ «Атант», м. Київ;
06.2017-11.2017
Головний інженер (реконструкція будівель та споруд, монтаж фасадів, облицювальні роботі, проектні роботи)– ТОВ «Приморгруп». м. Київ;
11.2017 по 08.2019
Головний інженер ( демонтаж будівель та споруд, будівництво багатоповерхових житлових будинків, робота зі спец технікою (екскаватори та бульдозери) та їх аренда) - ТОВ «ЕВЕРЕСТ БМ». м. Київ;
08.2019 по 11.2021
Керівник технічного відділу ( ремонтні роботи, облицювальні роботи, косметичний ремонт продуктових магазинів АТБ, понад 120 магазинів) – ТОВ « Безпека Плюс !». м. Київ.
11.2021 по 07.2023
Головний інженер з будівництва - ТОВ "Альтара" ( будівництво ТРЦ, ТЦ, паркінгів, магазини, БЦ та інше)
Організація роботи проєктного та архітектурного відділу, розрахунок об'ємів для АВК, організація роботи на об'єктах та їх супровід від нуля до здачі, зустрічі з замовниками, контроль роботи постачання, проведення тендерів, пошук постачальників, робота з підрядними організаціями та інше.
07.2023 по т.ч.
Переведений на посаду "Керівник будівельного відділу" з ТОВ "Альтара" на ТОВ ВПБФ "Вестком ЛТД". Організація робіт на будівельних об'єктах (ТРЦ, ТЦ, магазини АТБ, ФОРА, відкриті паркінги тощо), контроль роботи будівельного відділу, складання кошторисів будівництва, ділові зустрічу з партнерами (замовниками) та підрядними організаціями. Робота з корегуванням проектних рішень, контроль проектоного відділу. Контроль та робота з відділом постачання. Розробка, контроль та узгодження планів та графіків виконання робіт, постачання матеріалів на об'єкти будівництва; Контроль за дотриманням вимог чинної нормативної документації; Контроль дотримання працівниками технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил та норм охорони праці.



Контактна інформація
Тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
В роботі дотримуюся таких правил: чесність, відповідальність, працьовитість, послідовність, комунікабельність, цілеспрямованість в досягненні поставленої мети, орієнтованість на результат. Схильний до аналітичного мислення. Спроможний діяти для блага більшості з урахуванням інтересів меншості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: