Віктор

Тренер по шашкам, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Здолбунів
Готовий працювати:
Здолбунів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

МЕГУ ім. ак. С.Дем'янчука

Історико-філологічний; вчитель укр. мови та л-ри + редакторська справа, Рівне
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Додаткова інформація

Мені 32 роки, проживаю у місті Здолбунів. З березня 2020-го я кандидат в майстри спорту по шашках, посилено тренуюся для виконання нормативу майстра спорту. Маю величезне бажання тренувати молодь, яка цікавиться логічними настільними іграми. Шашки - така гра, яка молоді значно більше підходить, аніж шахи, тому що ця гра є значно динамічнішою, а тому й цікавішою за шахи.
У наш час діти та й дорослі також постійно зависають у своїх смартфонах і повільно деградують. Вважаю, потрібно розвивати мозок і що раніше, то краще. Шашки розвивають в людині такі корисні штуки, як пам'ять, уважність, логічне мислення, вміння аналізувати та інші, не менш важливі якості. Якщо ви теж переконані в тому, що заняття настільними логічними іграми значно корисніше, за сидіння у смартфонах - звертайтеся. Можливо, ви представник якогось навчального закладу в Рівному і вам потрібна людина, яка зможе навчити учнів/студентів цій грі - звертайтеся. У мене купа навчальної літератури, купа відео, купа всього, що потрібно для навчання і головне - у мене велике бажання навчати. В планах постійна участь у змаганнях для початку в місцевих рівненських та обласних, а також навчання необхідному рівню гри для виконання нормативів кандидата в майстри спорту моїми учнями.

Окрім цього, я фрілансер, займаюсь редагуванням текстів, маю досвід роботи копірайтером. Вів блог на спортивному сайті про футбол. Тривалий час пишу вірші, друкувався в таких українських газетах, як "Нове життя", “Здолбунів-інформ”, "Пантелеймон-цілитель", "Вільне слово ", “Рівне Вечірнє” та інших. Серед журналів: всеукраїнський журнал “Дніпро”, “Мистецькі грані”, білоруський журнал “Маладосць” та ін. Працював коректором у журналах “Мистецькі грані” та “Juramax”, а також був коректором першої поетичної збірки Олександри Комісарової “Матерія”. Автор поетичної збірки "Живим та щасливим", яка перемогла у обласному конкурсі "Кращий літературний дебют" 2017-го року. Непогано розбираюсь у пк, маю великий досвід у встановленні Windows та усіх необхідних для роботи пк програм.

Шукаю таку роботу, яка б дозволила себе творчо реалізовувати, яка б приносила користь як мені, так і моїм учням, так і моєму роботодавцю. Робота тренера для цього дуже навіть підходить.

Мої контакти:
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Прохання не турбувати пропозиціями, які мало пов'язані або не пов'язані взагалі із інформацією в моєму резюме!