Резюме від 29 грудня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6463075

Вчитель математики, репетитор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель математики

з 09.2017 по 09.2020 (3 роки)
ТЗОШ І-ІІІ ст. №28, Тернопіль (Освіта, наука)

Проводила цікаві уроки математики для учнів 5-9 класів, прививала любов до точних наук, розвивала логічне мислення і креативні рішення нестандартних ситуацій, формувала міцні знання, які учні вміють застосувати на практиці, виховувала лідерську позицію та вміння працювати в команді. Двічі була амбасадором і спікером на "Найбільшому в світі уроці", який залучає дітей до розв'язання глобальних проблем людства та відповідальності за майбутнє. Розробляла навчальну програму з математики для дітей-кінестетів ( поділ учнів за типом інтелекту за Гарднером), рухливі уроки у формі гри. Працювала з інклюзивними дітьми та впродовж 3 років була інструктором на ЗНО. Брала активну участь в житті школи. У вільний час працювала репетитором.

Talant Mannager in Ternopil, тім-лідер команди маркетингу

з 03.2015 по 10.2016 (1 рік 7 місяців)
МГО AIESEC, Тернопіль (міжнародні стажування)

проводила співбесіди, шукала закордонні проекти для учасників та допомогала зібрати усі необхідні дозволи, була тім-лідером команди маркетингу і разом ми успішно організували такі заходи як: "100 хв про подорожі", бізнес-конференція "Time-Money", "SDG Quest"...(рейзила партнерів, поширювала інформацію про заходи, працювала зі спікерами і учасниками, допомогала з реєстрацією учасників, рецепшин, організація кофі-брейків). Працюючи як Talant Manager , проводила співбесіди для набору нових учасників, організовувала навчання, тренінги і конференції для саморозвитку, проводила щотижневі LCM, складала PDP-план і коучила мемберів своєї команди.

Освіта

ТНПУ ім. В. Гнатюка

Фізико-математичний, Тернопіль
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Adobe Photoshop Ведення документації Google Робота з Google Documents, Photoshop, Canva, Trello Вміння зацікавити предметом Пояснюю складні речі простими словами

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

ВАЩИШИН СОЛОМІЯ

Про мене:
Я – орієнтований на результати педагог з хорошими комунікаційними навичками. Маю досвід навчання дітей математики, організації івентів та маркетингового просування продукції.
Обожнюю гірські походи, музичні фестивалі і спорт.
Багато волонтерю: проекти організації AIESEC, 15 концертів Susy Production; фестивалі Atlas Weekend, Jazz Koktebel, Faine Misto, Ніч у Львові, ГайдаFest, спортивні марафони Race Nation, бізнес-конференції та інвестиційні форуми, дитячі табори і робота з благодійними фондами

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: