Резюме від 25 січня 2022

Олег

Керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Довгаль Олег Павлович

11 серпня 1991р.н.
м.Рівне, вул.Млинівська 39/74, моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
З 15.07.2013 по 28.07.2016 працював в Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області. Останній рік працював на посаді інспектора з пожежної безпеки на ПАТ «Рівнеазот». На посаді проводив перевірки на задовільний протипожежний стан на закріплених за мною об’єктах, приймав заліки та проводив навчання по пожежно-технічному мінімуму, також контролював підготовку і проведення вогневих робіт на підприємстві. З 05.08.2016 по 20.12.2018 працював керівником деревобробного підприємства в с. Соловіївка, Брусилівській район, Житомирська область. Штат складав 20 чоловік, в обов'язки входило прийомка, та облік деревини яку закупляли з лісхозів, переробка деревини на пиломатеріали, контроль якості порізкі, сортування та відгрузка замовнику, попередньо знайшовши машину на загрузку, контроль доставкі і термінів виконання замовлення.
З 20.01.2019 по 17.05.2020 займався підприємницькою діяльністю в Польщі реквізити ТОВ INVEST GROUP PL. Напрямки діяльності: будівництво і купівля продаж будівельних матеріалів.
З 30.06.2020 по теперішній час займаюся деревообробкою ФОП Довгаль О П 3346010895,
3 група з ПДВ, штат 7 осіб, закупка кругляка по тендерних площадках, і переробка в пиломатеріал, з обладнання ленточна пилорама і многопил, закриваю діяльність в звязку різкім подорожчанням ціни на кругляк.
Освіта:
Закінчив у 2013році Національний університет цивільного захисту України і отримав повну вищу освіту за спеціальність «Пожежна безпека» та здобув кваліфікацію інженера з профілактичних робіт.
Додаткові навики:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point), навики роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), знання оргтехніки (принтер, сканер), досвід спілкування з людьми.
Знання мов:
Англійська — средній
Російська — добре
Українська — добре
Польська — средній

Особисті якості:
Володію відмінними аналітичними та організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, методами переконання, навиками планування і організації робочого часу, комунікабельний, уважний, дисциплінований, наполегливий, відповідальний.

Додаткова інформація:
Одружений, дітей двоє, готовність до відряджень як в межах України так і за кордоном, водійські права категорії « В».
Хобі – заняття сортом, активний відпочинок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати