Резюме від 17 квітня 2023 PRO

Ассоль

Медична сестра, 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент стоматолога

з 03.2018 по 04.2022 (4 роки 1 місяць)
AOЦ стоматологічна клініка, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала як на дорослому прийомі, так і на дитячому приблизно з 20 різними лікарями (ортопедами, ортодонтами, гігієністами, терапевтами, хірургами, робила рентген знімки зубів - ОПТГ, ТРГ і прицільні, а також підміняла інколи стерилізаційну м/с). Відповідально ставилася до своїх обов'язків, любила свою справу. До сих пір підтримую дружні відносини зі своїми улюбленими лікарями. Пішла з роботи, бо почалась війна і мене евакуювали в табір в Чернівецьку обл, де назначили координатором в роботі зі 150 дітьми з трьох притулків Миколаєва. Наразі хочу змінити направлення роботи і дуже мрію попрацювати операційною м/с, але нажаль досвіду не маю… готова вчитися скільки потрібно!

Освіта

Ніжинський медичний коледж

Лікувальна справа, Ніжин
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

В нас виховували справжніх, чуйних лікарів. Коледж без взяток. Колектив професіоналів практиків👍

Додаткова інформація

Я проста, добра, відповідальна завзята і смілива. Розвиваюсь, швидко вчуся. Малюю акрилом на холстах та стінах (@assycrylic), обожнюю хендмейд, легко володію оригамі.
Належу до церкви християн АСД, тому для мене важливо мати вихідний в Скоро буду!, а також в пт працювати до заходу сонця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: