• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6492105/

Діловод, секретар, кадровик, адміністратор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Дистанційно, Дрогобич, Трускавець

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

HR менеджер, діловод

з 12.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Виконавча служба

Організація та ведення кадрового обліку у повному обсязі: прийом, переміщення, звільнення, відпустки, зміна прізвища, оформлення трудових договорів у відповідності до ТЗ, внутрішніх положень, інструкцій, наказів та інших організаційно-розпорядчих документів,
формування та ведення ОС працівників та вчасне внесення відповідних змін, заповнення, облік та зберігання трудових книжок, номенклатура справ, оформлення та здача листків непрацездатності і протоколів фонду соц.страхування у відділ бухгалтерії, розробка та ведення штатного розкладу підприємства, складання графіків відпусток та контроль за їх дотриманням, підготовка довідок з місця роботи, консультування працівників компанії по трудовому законодавству, ведення журналу реєстрації виробничих, кадрових наказів та трудових книжок, співпраця із ЦЗ., підбір персоналу, формування кадрового резерву, проведення конкурсів на зайняття вакантних посад, документальний супровід зовнішнього навчання з професійного росту працівників, зовнішнє листування з підприємством.
Є досвід діловода та адміністратора.
Постійний особистісний ріст і навчання у сферах дотичних з займаною посадою.

Освіта

ДДПУ, ЛДФА

Філологія, філолог української мови; фінанси, фінансист., Трускавец
Вища, з 1997 по 2004 (7 років 2 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

ЛПУ - оператор ЕОМ, 6 міс.; ДНТ - 1С бухгалтерія 6 міс.; НАДУ - організація HR роботи на п-ві.

1р.,1міс.

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельна, швидко навчаюсь, здатна оперативно опрацьовувати великий об*єм інформації та завдань, зібрана, постійно саморозвиваюсь, ерудована, грамотна мова і писемність, приємна зовнішність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: