Резюме від 1 травня 2024 PRO

Ілля

HR-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст

з 10.2022 по 03.2024 (1 рік 5 місяців)
ДП "НАЕК "Енергоатом", Київ (Енергетика)

Психолог

з 06.2021 по 09.2022 (1 рік 3 місяці)
Запорізька атомна електростанція, Энергодар (Енергетика)

Управління професійного розвитку персоналу. Відділ роботи з персоналом. Група супроводу роботи комітету з культури безпеки. Розробка навчально методичних матеріалів, навчання персоналу, підтримка під час адоптивного періоду.

Вожатий

з 08.2020 по 08.2020 (менш ніж місяць)
ДОК "Райський куточок", Бердянск (Відпочинок та оздоровлення)

Психолог

з 01.2020 по 07.2020 (6 місяців)
ЗКР НУ "Запорізька політехніка", Запорожье (Освіта, наука)

Освіта

Національний університет «Запорізька політехніка»

Факультет міжнародного туризму та економіка. Підприємництво, торгівля, та біржова діяльність., Запорожье
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Запорізький національний технічний університет

Факультет соціальних наук, психолог, Запорожье
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчально-тренувальний центр ВП «Запорізька АЕС». Психолого-педагогічна підготовка інструкторів.

2021

Київський гештальт університет

2022

Приймав участь у тренінгу «Стратегій та тактики ведення переговорів» ВП «Запорізька АЕС».

2021

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Google Docs Google Sheets Google Google Drive

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Ошека Ілля Олегович, займав два с половиною роки посаду голови профбюро факультета соціальних наук потім пішов з цього посту і зайняв пост голови комісії оздоровлення НУ «Запорізька політехніка» і займав цю посаду два роки, в рамках цієї посади кожного семестру проводив захід «День донора» в якому приймала участь «Запорізька обласна станція переливання крові». Три роки поспіль був лауреатом міської Програми підтримки обдоровоної молоді міського голови м. Запоріжжя. У 2017 році отримав грамоту «Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської рада» за громадську діяльність, спрямовану на розвиток студентського руху в м. Запоріжжі, у 2018 році отримав почесну грамоту «Виконавчого комітету Запорізької міської ради» за активну життєву позицію, громадську діяльність, спрямовану на розвиток молодіжного руху в місті Запоріжжі, у вересні 2018 року приймав участь у восьмій «Всеукраїнської школи студентського профспілкового лідера» яка проходила у м. Кропивницький, цьогож року отримав грамоту «Департаменту освіти і науки Запорізької Облдержадміністрації» за активну участь у навчально-виховній роботі, у 2019 році отримав подяку «Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток профспілкового руху Запорізької області, соціально-економічний захист студенської молоді, її правових інтересів. Під час навчання на магістратурі працював психологом в Запорізькому коледжі радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка», після закінчення навчання в магістратурі працевлаштувався на Запорізьку атомну електростанцію на посаду психолога групи супроводу роботи комітету по культурі безпеки. Тема магістерського диплома: «Удосконалення системи мотивації персоналу підприємства». Об’єкт: Дослідженя мотивації персоналу на відокремленому підрозділі «Запорізька атомна електростанція» державного підприємства національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: