Резюме від 2 грудня 2023

Наташа

Лаборант, технолог пищевого производства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Світловодськ
Готовий працювати:
Кременчук, Світловодськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Черкасский державний технологічний університет

181. «Харчові технології та інженерія» Факультет харчових технологій та сфери обслуговування ,, Черкассы
Вища, з 2015 по 2020 (5 років 3 місяці)

Закінчила магістратуру і отримала диплом харчового технолога .
вивчали такі технології : технологія лікеро-горілчаних виробів ;технологія пива ; технологія вина ;технологія молока та молочних продуктів ; технологія хліба та кондитерських виробів ; технологія м’яса та м’ясних виробів ; технологія цукру ;водопідготовка.
Також пройшла курси сомельє і отримала сертифікат .
Проходила виробничу практику в Німеччині на м’ясному комбінаті .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: