Резюме від 8 вересня 2022 PRO

Олег

Начальник службы, управления по экологии, охране труда, менеджер-эколог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2017 по нині (6 років 8 місяців)
ТОВ "Регіональний екологічний центр", Запоріжжя (Розробка екологічної документации)

Проведення переговорів з клієнтами з продажу і надання послуг. Укладання договорів та контроль виконання їх умов. Пошук нових проектів.

Просування, узгодження, реєстрація (та інші дії) в Міністерстві екології та природних ресурсів України, Департаменті екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації, Держсанепідслужбі і в інших державних органах України, підприємствах, установах та організаціях незалежно від форми власності і господарювання, щодо отримання висновків або дозвільних документів.

Ознайомлення з проектною документацією з реконструкції (будівництва) та модернізації підприємств, консультації проектантів і замовників в даному напрямку.

Аудит з екологічних питань перед перевірками підприємств, консультації по виконанню приписів контролюючих органів для успішного усунення недоліків в ході господарської діяльності.

Організація та контроль питань охорони праці на підприємстві.
Забезпечення безпечних та нешкідливих умов праці на підприємстві.

Головний спеціаліст, Заступник начальника відділу

з 05.2007 по 08.2017 (10 років 3 місяці)
Державна екологічна інспекція у Запорізькій області, Запорожье (•Державний нагляд (контроль) за додержанням вимог природоохоронного законодавства)

Державний нагляд (контроль) за додержанням вимог природоохоронного законодавства підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності та громадянами України і особами без громадянства, іноземними, юридичними та фізичними особами, нормативів, стандартів у сфері природоохоронного законодавства шляхом проведення планових та позапланових перевірок, обстеження підприємств, підготовка рішень, участь в комісійних засіданнях, формування планів і заходів щодо поліпшення екологічної ситуації в регіоні.

Вивчення та ознайомлення з різними видами виробництв перед проведенням перевірок щодо дотримання природоохоронного законодавства.

В.о. інженера з ОП Управління залізничного транспорту, машиніст ж/д транспорту, інженер Лаб-рії охорони навколишнього середовища

з 12.1996 по 05.2007 (10 років 5 місяців)
ВАТ ЗМК «Запоріжсталь» ім. С. Орджонікідзе м. Запоріжжя, Запорожье (Виробництво)

Контроль за дотриманням вимог з охорони праці.
Контроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства.

Освіта

Запорізька державна інженерна академія

Охорона праці та екологія металургійного виробництва, Запорожье
Вища, з 1999 по 2002 (2 роки 9 місяців)

Запорізький металургійний технікум

Тепловозне хозяйство, Запорожье
Середня спеціальна, з 1986 по 1991 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Свідоцтво підвищення кваліфікації «Розробка документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди

2018

Свідоцтво підвищення кваліфікації «Основні вимоги з підготовки та оформлення суб’єктом господарювання звіту з ОВД»

2018

Свідоцтво підвищення кваліфікації«Екологічний аудит»

2018

Свідоцтво «Впровадження торгівля квотами на викиди парникових газів в Україні відповідно до Угоди про асоціацію Україна»

2019

Сертифікат «Практичне застосування стратегічної екологічної оцінки відповідно до вимог ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»

2019

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Досвід ведення переговорів з клієнтами Досвід підбору персоналу та роботи з командою Організація і контроль роботи.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості:

Стресостійкість, структурованість, відповідальність, самоорганізованість, вимогливість, націленість на результат, організаторські здібності, творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань. Найвища моральна цінність - чесність і справедливість.

Шкідливих звичок не маю.

Маю посвідчення водія категорія В, С, досвід керування автомобілем та маю власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: