Ростислав

Маркетолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог

з 02.2021 по 03.2022 (1 рік 1 місяць)
FEST-холдинг позитивних емоцій та вражень, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Створення та розробка наружної реклами для концептуальних закладів «Реберня» «П’яна Вишня» «Львівські Пляцки».Створення інтеграційних рекламних повідомлень в середині цих закладів.Проведення маркетингових досліджень на основі оцінок споживачів в додатку карти лояльності холдингу FEST “ Local”.Безпосередне управління та адміністрування одного з закладів «П’яна Вишня» за адресою Велика Васильківська 16, що включало в собі роботу з бухгалтерією, менеджментом, hr-комлексом та проведенням маркетингової цінової та товарної політики закладу.

Освіта

КНТЕУ

Маркетолог (за спеціалізацією рекламний бізнес), Київ
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Проходив курси з дисциплін: Маркетингові комунікації, маркетингові дослідження, маркетинг, реклама, поведінка споживачів, психологія торгівлі, конфліктологія, менеджмент.Також додатково брав участь у всеукраїнському конкурсі присвяченому маркетинговим війнам та формуванню УТП (унікальна торгівельна пропозиція).

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — початковий

Рекомендації

Лимаренко Андрій Андрійович

Лимаренко Андрій Андрійович

Директор закладів холдингу у місті Київ, Fest-холдинг позитивних емоцій та вражень

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Серед цікавого про себе це любов до музики та історії.За поглядами думок неоконсерватист.Найважливішим для кожної людини я вважаю, що це гармонія із власним «Я».В роботі надаю перевагу чіткості, послідованості та структурованості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: