Резюме від 27 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6528314

Репетитор початкових класів

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Репетитор з підготовки до школи та з програм початкової школи
Василенко Людмила Юріївна, 1972 р.н.
Освіта: вища.
1987–1991 — Київське педагогічне училище №1 за фахом "Вчитель початкових класів" (Диплом з відзнакою).
1991–1996рр. — Український державний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова за фахом Українська мова та література.

Стаж роботи: 20 років (з 08.1996р.). Працювала у державній середній школі, центрах підготовки дітей до школи, а також займалась індивідуальною репетиторською діяльністю (15 років).

Зміст діяльності: підготовка до школи дітей 4-6 років, додаткові заняття з учнями початкових класів (за універсальною програмою та "Ростком"), підготовка учнів 4-х класів до ДПА.

Додаткова інформація.
Комунікабельний, налаштований на результат кожної дитини викладач-репетитор. Використовую ігрову чи логіко-творчу методику (залежно від вікових та психологічних особливостей учнів). Працюю за будь-якою програмою початкової школи. Також практикую додаткові заняття з української мови для учнів 5-9 класів. Гарантую індивідуальний підхід та психологічний комфорт під час занять.

Контактний тел. - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: