Резюме від 6 травня 2024 PRO

Олег

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Буковель, Сколе, Трускавець, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу ресторанного сервісу(F&B)

з 08.2023 по 12.2023 (4 місяці)
Міротель, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий готелем

з 06.2021 по 01.2023 (1 рік 7 місяців)
Котеджне містечко "Фенікс", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск котеджного містечка з 0.Номерний фонд-апартаменти(30 номерів);котеджі та шале(85 одиниць).Контроль роботи та визначення потреб підрозділів котеджного містечка.Участь у розробці,формуванні та контролю цінової політики.Складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат.Робота з постачальниками.Фінансовий та господарський аналіз роботи котеджного містечка.Підбір та навчання персоналу,введення на посаду та контроль роботи.Підтримка високого рівня обслуговування гостей та вирішення конфліктних ситуацій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 07.2020 по 03.2021 (8 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс "ТзОВ Пасаж", Міжгір'я (Туризм)

Номерний фонд готеля-51 номер,ресторан-140 посадкових місць,плюс банкетний зал-20 осіб.Координація роботи всіх підрозділів комплексу (готель,ресторан,спа,госп.частини).Контроль за веденням внутрішньої фінансової звітності комплексу.Контроль за замовленням продуктів та ін.,адаптація та професійні навички персоналу(навчання,допомогою у вирішенні побутових проблем).Контроль витрат та закупок,використання матеріальних ресурсів,проведення ревізій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 06.2018 по 06.2020 (2 роки)
ТЗоВ Соколине гніздо, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Розподіл працівників по робочих процесах.Формування завдань команді,контроль якості та термінів виконання.Контроль якості та швидкості обслуговування гостей.Контроль за дотриманням технології приготування,перевірка температурних режимів,умов зберігання.Співпраця з постачальниками,моніторинг цін.Контроль справності технічного стану обладнання та приміщення.Адаптація, навчання та атестація працівників.Фінансова та бух.звітність.Запуск лобі та фіто барів.Контроль за співпрацею відділів готельно-ресторанного комплексу (ресторан,готель,госп.частина).

Адміністратор

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Ресторан Елеонора, Буковель,Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 08.2006 по 10.2017 (11 років 2 місяці)
Готельно -ресторанний комплекс "Прем'єр", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 05.2005 по 10.2005 (5 місяців)
Ресторан Кактус, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор,бармен,офіціант

з 05.2000 по 04.2005 (4 роки 11 місяців)
Ресторан Білий Дворик, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський торгово-економічний коледж

Бух.облік;бухгалтер, Київ
Середня спеціальна, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Бух.облік,аудит,ревізія

Знання і навички

Уважність Управлінські навички Бронювання на Booking.com Ведення документації SERVIO Користувач 1С Управління командою Інвентаризація MS Excel Побудова графіків для персоналу Бронювання номерів Контроль підготовки номерів Контроль збереженості ТМЦ Координація роботи покоївок

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: